Elazığ Hava Durumu (5 Günlük)

5 günlük hava tahmin raporu için lütfen tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Şubat- 23 Şubat 2018 tarihlerinde yaşanacak sıcaklık değerlerini açıkladı. 5 günlük hava tahmin raprouna göre Elazığ'da hava sıcakları artmaya başlayacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük sıcaklık değerleri…

ELAZIĞ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

19 Şubat Pazartesi: Elazığ’da hava Pazartesi günü hava parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklığının 12 derece, en düşük sıcaklığının -2 derece olacağı tahmin ediliyor. 

20 Şubat Salı: Elazığ'da Salı günü hava hafif yağmurlu. En yüksek sıcaklığının 10 derece, en düşük sıcaklığı 3 derece olacağı tahmin ediliyor. 

21 Şubat Çarşamba: Elazığ'da Çarşamba günü hava parçalı bulutlu.  En yüksek sıcaklığının 12 derece, en düşük sıcaklığının 1 derece olması bekleniyor. 

22 Şubat Perşembe: Elazığ'da Perşembe günü hava parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklığının 13 derece, en düşük sıcaklığının 3 derece olması bekleniyor. 

23 Şubat Cuma: Elazığ'da Cuma günü hava parçalı bulutlu.  En yüksek sıcaklığının 14 derece, en düşük sıcaklığının 2 derece olması tahmin ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN