Elazığ İl Özel İdare Spor Şampiyon!

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

U-16 futbol liginin şampiyonu  Elazığ İl Özel İdare Spor oldu. 

Yedi takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynanan U-16 liginin son müsabakasında rakibi Elaziz Belediye Sporla berabere kalarak şampiyon olan Elazığ İl Özel İdare Spor, Elazığ'ı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. 

Kupa törenine TFF Futbol İl Temsilcisi Mustafa Gür, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Yalınız ile çok sayıda yönetici ve taraftarlar katıldı. Elazığ İl Özel İdare Spor takımı şampiyonluk kupasını Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekilimiz İbrahim Yalınız‘ın elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan TFF Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Gür, “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak vizyon ve misyonumuz çerçevesinde, gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. U-16 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Elazığ İl Özel İdare Spor takımını tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonasında İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden güzel haberler ile döneceklerinden şüphemiz yoktur. Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2017-2018 Futbol Sezonunda U-16 ligi kategorisinde şampiyon olan Elazığ İl Özel İdare Spor takımını tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN