Elazığ TSO'da Bayramlaşma

Elazığ TSO'da geleneksel hale getirilen bayramlaşma Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Oda personeli ve vatandaşların geniş katılımı ile yapıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO’da geleneksel hale getirilen bayramlaşma; Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Oda personeli ve vatandaşların geniş katılımı ile yapıldı.

Bayramlaşma töreninde bir değerlendirmede bulunan Başkan Arslan, “Odamızın geleneksel hale getirmiş olduğu Bayramlaşma vesilesiyle bugün bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Malumunuz olduğu üzere; Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Ayını hep birlikte huzur içerisinde idrak ederek Bayrama bizleri bayrama eriştiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Bugün Elazığ TSO Meclis Salonunda İlimiz Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları, iş insanlarımız, odamızın seçilmiş yöneticileri, vatandaşlarımız, basın mensuplarımızla bir aradayız. Elazığ TSO çatısı birlik ve beraberliğin adresidir. Sayın Belediye Başkanımızla toplantı öncesi yaptığımız değerlendirmede, haftalık olarak bir araya gelerek sektörel sorun ve beklentilerin istişare edilmesi hususunu değerlendirdik. Elazığ artık konuşan değil iş üreten, hizmet üreten ve sorunları çözen bir anlayışla geleceğe bakıyor.

Ben bu düşüncelerle, Elazığ iş dünyası olarak, ülkemizi ve ilimizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa, Ramazan Bayramı’nın mutluluk, huzur ve esinlik getirmesini Yüce Allah (c.c)’tan niyaz eder; bu vesile ile, başta şehit aileleri olmak üzere, tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim” dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da Başkan Arslan’a böylesine güzel bir ortam oluşturarak şehrin dinamiklerini bir araya getirdiği için teşekkür etti. Yanılmaz değerlendirmesinde, “Tarihi süreç içerisinde bir merkezden bir havzaya başkentlik yapan Harput’un manevi ikliminde Ramazanı ve Bayramı yaşamak bir başka güzel. Birlik ve Beraberlik ruhuna uygun olarak Belediyemizce oluşturulan Ramazan çadırında işte bu birlik ve beraberliği her birlikte bir ay boyunca idrak ettik. Ben bu çadırda her gün bir sivil toplum kuruluşumuzun ve iş dünyamızın sponsor olara vermiş olduğu destek için de bir kez daha teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanına da bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum. Elazığ Belediyesi olarak son dört yıllık zaman dilimi içerisinde şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine çok ciddi boyutlarda katkılar sağladık. Bu noktada yatırımcının adına bakmaksızın bu şehirde kim bir kişiye istihdam yaratıyorsa onun önündeki engelleri kaldırmanın gayretinde olduk. Tüm bu girişimlerimizle ilimizde son dört yılda başta otelcilik olmak üzere, eğitim ve diğer alanlarda çok önemli gelişmeler yaşandı. Bu anlayışımız artarak devam edecektir. Başkanımız Asilhan Beyinde ifade ettiği gibi setörel bazda yapacağımız değerlendirme ve istişare toplantıları ile Elazığ’ın önünü açmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, Bayramı bir tatil olarak görmeyip ailesiyle, sevdikleriyle, büyükleriyle geçiren tüm kardeşlerimizin bayramını bir kez daha tebrik ediyor, tekrarını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN