Elazığ TSO Hafta Sonu Hizmet Verecek

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 31 Temmuz 2018 tarihinde süresi dolacak olan Yapılandırma Yasasından Üyelerin istifade edebilmesi için 28 ve 29 Temmuz tarihlerine denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri Elazığ TSO'nun açık olacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 31 Temmuz 2018 tarihinde süresi dolacak olan Yapılandırma Yasasından Üyelerin istifade edebilmesi için 28 ve 29 Temmuz tarihlerine denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri Elazığ TSO’nun açık olacağını açıkladı.

Başkan Arslan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “18 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı Kanun ile Oda-Borsalara üye aidatı ve munzam aidatı borçları olan üyelerin ilgili yasadan istifade edebilmeleri için Odamız bu hafta sonu da açık tutularak işlem yapmaya devam edecektir. Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak için son müracaat tarihi, 31 Temmuz 2018 olarak ilan edilmiş olup, son gün yığılmaların önlenmesi için bu hafta sonu yeterli personel ile Odamız işlem yapmaya devam edecektir. Bu kapsamda geçmiş dönem aidat borçları için gecikme zammı ve faiz alınmaksızın, 31 Temmuz 2018 sonuna kadar borcun tamamı tek seferde ödenebileceği gibi ilk taksidi Temmuz 2018 tarihinden başlamak üzere 6 eşit taksit şeklinde de ödenebilecektir. Oda aidat borçları kamu alacağı olup, bu borcun silinmesi söz konusu değildir. Çıkarılan yasa ile geçmiş dönemlere ait borcu bulunan üyelere çok önemli bir fırsat tanınmış olup, tüm gecikme faizleri kaldırılmış ve yapılan açıklamalarda bu avantajın son kez verildiği ifade edilmiştir. Bu önemi fırsattan daha fazla üyemizin istifade edebilmesi için Cumartesi ve Pazar günüde Odamız hizmet verecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN