Elazığ TSO'ya Anlamlı Ziyaret

Başkan Alan: İŞGEM,girişimciler için önemli bir fırsattır.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İŞGEM Projesi Takım Lideri William McConkey, Kilit Uzman Barboras Tunç ve İŞGEM Direktörü Ömer Naci Karataş Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Başkan Alan, Elazığ İŞGEM’in yatırımcılar ve girişimciler için çok önemli bir altyapı olarak Elazığ’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, proje teknik destek ekibi ve çalışanlarına teşekkür ederek “Bir yılı aşkın bir süreden birlikte çok önemli bir projeyi hep birlikte Elazığ’a ve girişimcilerimizin istifadesine kazandırdık. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu önemli altyapıya vermiş olduğumuz maddi ve manevi destekten ötürü mutluluk duymaktayız. Elazığ İkinci OSB ile birlikte bu tür altyapılar ilimizin kalkınma ve gelişmesinde çok önemli bir rol oynayacak ve yeni yatırımların çekim merkezi olacaktır. İŞGEM Projesinin başından beri birlikte hareket ediyoruz. Sizlerin çok iyi niyetli gayret ve çalışmalarınıza yakından şahidiz. Elazığ İŞGEM için hep iddialı olduk ve buranın Türkiye için bir rol model olması noktasında kararlılık gösterdik. Girişimcilik kültürüne katkı sağlamak aynı zamanda girişimcilerimizi gerek yatırım öncesi gerekse yatırım sürecinde doğru yönlendirmek anlamında profesyonel manada ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermiş olmanız yatırımlar açısından çök değerli bir kazanım olmuştur. Ben sizlere ve tüm emek veren ekibe bu özverili gayretleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yatırımın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GİRİŞİMCİLERİMİZE ÖNEMLİ İMKANLAR SAĞLIYORUZ

Elazığ İŞGEM Projesi Takım Lideri William McConkey, Kilit Uzman Barboras Tunç ve İŞGEM Direktörü Ömer Naci Karataş’ta Başkan Alan’a vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti. Elazığ İŞGEM’in üçüncü nesil bir kuluçka merkezi olarak rol model olduğunu ifade eden Proje Kilit Uzmanı Barbaros Tunç, “Sayın Başkanım; Elazığ’da kamu özel sektör ve iş dünyasının müşterekliğiyle çok başarılı bir projeyi sürdürmekten gerçekten çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Sizlerin bizlere olan bu desteği ile çok güzel çalışmalar yaparak Elazığ İŞGEM’i hem ilimizde hem de bölgemizde ve ülkemizde öncü bir merkez haline getirmeye gayret ediyoruz. Bugün İŞGEM 2. Kampus alanımızda 35 yeni işlik, soğuk hava depoları, kuru depolar, diğer hizmet ağları ve altyapı imkanları ile girişimcilerimize çok önemli bir altyapı sunmuş bulunuyoruz. Bu modern altyapı imkanları ile birlikte girişimcinin yatırım öncesi iş fikri uzmanlarımız tarafından değerlendiriliyor. Bununla birlikte işletme geliştirme koçluğu, iş planı hazırlanması desteği, ofis hizmetleri ve ortak ofis ekipman desteği, ihtiyaç duydukları konularda eğitim, idari, finansal, hukuku ve yönetsel danışmanlık, Pazar araştırma gibi hizmetler bizler ve uzmanlarımız tarafından sağlanıyor. Bu önemli fırsat ve imkanlardan yeni girişimciler ile mevcut yatırımcılarımızın yeni iş fikirlerinin istifade etmesi için biz her türlü destek ve yardım için buradayız. Elazığ İŞGEM’in sizlerin desteği ile kurumsal altyapısını da çok sağlıklı bir şekilde kurma noktasında önemli bir mesafe kaydettik. Bu düşüncelerle, bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyor, tüm Elazığ TSO üyelerinin Elazığ İŞGEM’i ziyaret etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN