Elazığ Vergisine Sadık!

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Her yıl şubat ayı son haftası içerisinde kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Defterdarı Av. Osman Akdemir ile kurum müdürleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Elazığ Defterdarı Av. Osman Akdemir ve Defterdarlık birim müdürlerini Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Y.Zeki Kılışcı ve Ahmet Küçükay ile Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Kubilay, F.Ahmet Yılmaz, Hakan Akan ve Genel Sekreter M.Mehmet Karabulut karşıladı.

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Defterdar Akdemir, her yıl Şubat ayı son haftası içerisinde kutlanan Vergi haftasının bu yıl 29.sunun kutlandığını belirtti. Akdemir, kutlama ile hedeflerinin verginin toplumun tüm kesimlere benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması olduğunu ifade etti. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 2017 yılı vergi istatistiklerine göre tahakkuk eden verginin tahsil edilen vergiye oranında Elazığ’ın 81 il içerisinden 19. sırada yer aldığı; yine, Türkiye’de toplanan vergi gelirleri içerisinde Elazığ’ın 81 il içerisinden 29. sırada olduğunu ifade eden Akdemir, Elazığ’ın vergisine sadık bir il olduğunu söyledi.

Ziyarette Elazığ TSO Başkan Vekili Y.Zeki Kılışcı da Defterdar Akdemir şahsında tüm Defterdarlık çalışanları ile mükelleflerin Vergi Haftasını kutlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN