Elazığlı Aydemir Yılın En İyi Akademisyeni Seçildi

Medya, siyaset, akademi ve iş dünyasından yılın enleri, düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Ödüle değer görülen isimlerin dergi okuyucuları tarafından belirlendiği enler arasında Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emrah Aydemir kamu diplomasisi alanında yılın en başarılı akademisyeni olarak ödüle layık görüldü.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ulusal olarak yayın yapan Protokol Dergisi’nin düzenlediği 2018 En’leri Ödül Töreni Ankara Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleşti. Medya, siyaset, akademi ve iş dünyasından yılın enleri, düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Ödüle değer görülen isimlerin dergi okuyucuları tarafından belirlendiği enler arasında Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emrah Aydemir kamu diplomasisi alanında yılın en başarılı akademisyeni olarak ödüle layık görüldü.

Çeşitli kategorilerde Türkiye’de çok önemli isimlere ödüller verildi. Bu isimler arasında Dr. Öğretim Üyesi Emrah Aydemir ile birlikte TRT’den Zafer Kiraz ve Aslı Noyan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Tai Genel Müdürü Temel Kotil, şair Ahmet Selçuk İlkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu gibi alanında çok değerler isimler yılın En’leri arasında yer aldı.

Kamu diplomasisi konusunda yapmış olduğu çalışmalar ve ülkemize yaptığı katkılardan ötürü yılın en başarılı akademisyeni seçilen Elazığlı akademisyen Dr. Emrah Aydemir’e Protokol Dergisi tarafından teşekkür edildi ve başarı dileklerinde bulunuldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN