Elazığlı Muhtardan Fenomene Gönderme

Kültür Mahallesi Muhtarından ilginç bir yorum: Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Mikemmel!

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent geleninde başlatılan temizlik çalışmalarına Kültür Mahallesi Muhtarından ilginç bir yorum geldi. 

Kültür Mahallesi Muhtarı Kamil Altuğ, belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Mikemmel!.." diyerek, Elazığ'ın tanıtımına önemli bir katkı sağlayan ve sosyal medya fenomeni olan İsa Sezeroğlu'nun sözleri ile dile getirdi. 

Muhtar Kamil Altuğ "Kültür Mahallesi sakinleri hizmetleri görüyorsunuz. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın çalışmalarını görüyorsunuz. Anlatmaya gerek yok!.. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz, her gün bir mahallede genel temizlik çalışması yaptırıyor. Başta Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz olmak üzere bütün birim müdürlerine teşekkür ediyorum. Bugün mahallemizin bütün sokakları, kaldırımları temizlendi. Yarın da başka bir mahallenin sokak ve kaldırımları temizlenecektir. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN