Elazığspor'da Son Durum!

Elazığspor Takım Kaptanı Mehmet Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığspor Takım Kaptanı Mehmet Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Ben 4 sezondur buradayım. İlk kez bu kadar kötü bir süreç yaşıyoruz. İnanılır gibi değil. Kampta giyecek malzememiz bile yok. Bu takım kapanacaksa, bir şeyler olmayacaksa ve büyüklerimiz sahip çıkmayacaksa bizim de burada durmamızın bir mantığı yok" diyen Yiğit, Elazıp'ın takımının bunu hak etmedğini vurguladı. 

Kaptan Yiğit, "Dünden beri taraftarlar baskı yaparak takımımızın Elazığ'a dönmesini istiyor. Hem hazırlık maçı oynama açısından hem de hava şartlarından dolayı bizim burada kampa devam etmemiz lazım. Şuanda burada 5-6 kişiyiz. Bu takım kapanacaksa, bir şeyler olmayacaksa ve büyüklerimiz sahip çıkmayacaksa bizim de burada durmamızın bir mantığı yok. Sonuçta biz burada 4 yıldır emek veriyoruz. Değerli büyüklerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Süreç çok hızlı geçiyor. Liglerin başlamasına 20-25 günlük bir süre kaldı. Biran önce olaylara el atılması lazım. İyi veya kötü anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapılması lazım" ifadelerini kullandı. 

YİĞTĞ: ŞEHİR BÜYÜKLERİNİN ADIM ATMASI LAZIM

Taraftarın her zaman olduğu gibi yine kendi yanlarında olduklarını kaydeden Yiğit, "Artık şehir büyüklerinin bir an önce adım atması lazım. Bitme noktasındayız, hatta bittik. Şunu da belirtmek istiyorum. Maddi sıkıntılardan dolayı kamp yaptığımız otelden bile her an çıkartılabiliriz. Buda sadece Elazığspor'un değil Elazığ şehrinin ayıbı olur. Sonuçta bu takım şahısların değil, Elazığlılarındır. Buradan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, değerli milletvekillerimize ve Elazığlı iş adamlarına seslenmek istiyorum. 51 yıllık geçmişe sahip olan bu koca çınarın bu zor süreçte sizlerin desteğine fazlasıyla ihtiyacı vardır" diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN