Emniyetten Huzur 23 Asayiş Uygulaması

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Elazığ'da önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması ile kentin huzur ve asayişinin sağlanması amacıyla 15 Şubat 2018 günü 20:00-22:00 saatleri arasında “Huzur 23 Asayiş Uygulaması” düzenlendi. 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre 'Huzur 23 Asayiş Uygulaması' uygulaması kapsamında 3 noktada yapılan sabit yol uygulamasında ve 113 umuma açık istirahat ve eğlence yerleri (internet cafe, cafe, kahvehane, içkili eğlence yerleri, vb.) ile 8 park ve bahçede toplam 2175 şahıs ve 130 araç sorgulandı. Sorgularda 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve kayıp olarak arandığı tespit edilen 1 şahıs da bulundu.

Ayrıca 1 şahsa kimlik bulundurmamaktan 124 TL idari para cezası uygulandı ve 1 motosiklet sürücüsüne de 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddesinden 216 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi.

 İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise, 4 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 2 işyerine kapalı alanda sigara içirtmekten işlem yapıldı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN