Erkek Kuaförleri ve Aileleri Gönüllerince Eğlendi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından, Hazar Gölünde erkek kuaförler ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından, Hazar Gölünde erkek kuaförler ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.

Hazar Gölünde düzenlenen etkinliğe, Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Diyarbakır Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, erkek kuaförler ve aileleri katıldı.

Organizasyonda yorgunluklarını atan kuaförler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade ederek etkinliğe katılan tüm esnaflarına teşekkür etti.

Türkoğlu, “ Elazığ’da 2014 yılında biz ve yönetim olarak göreve geldiğimizden itibaren oda üyelerimize elimizden geldiği kadar hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Bugün Elazığ’da bir ilk olanı başardık. Erkek kuaförlerini aileleriyle birlikte Hazar Gölü’nde bir kahvaltı düzenledik. Sağ olsun Diyarbakır Oda başkanımız yalnız bırakmadı ve benim için çok kıymetli olan Azmi Ozan abim bizi yalnız bırakmadı. Ben hepsine sonsuz teşekkürlerimim sunuyorum. Bu etkinliklerimiz mutlaka devam edecek. Biz ilki yapmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlısı olur. Daha sonra ki programlarda tekrardan böyle şeylerle üyelerimizi karşılayacağız. Bütün katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum sağ olun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN