Fatih Erbakan'dan Yanılmaz'a Nazik Ziyaret

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nın açılış törenine katılmak üzere Elazığ'a gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın açılış törenine katılmak üzere Elazığ’a gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı ziyaret etti.

Merhum Necmettin Erbakan’ın Elazığ’la manevi bağının çok yüksek olduğunu ve bu sebeple Elazığ’ı Hünkâr Mahfili olarak nitelendirdiğini belirten Dr. Fatih Erbakan, çok anlamlı bir amaç vesilesiyle Elazığ’a geldiklerini belirtti.

Belediye tarafından gerçekleştirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın hem konumu hem de modern görünümü nedeniyle çok başarılı bir proje olduğunu kaydeden Erbakan, yeni bulvarın Elazığlılara hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN YANILMAZ: “İMAN VARSA İMKÂNDA VARDIR”

On üç yaşından itibaren Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile bitmeyen bir bağlarının olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, birçok ortamda Erbakan ile birlikte çalışma imkânı elde ettiklerini kaydetti.

Merhum Erbakan’ın bilgi, görgü ve tecrübesinden faydalanma imkânı bulduklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Ne mutlu ki bizler hocamızın bilgi ve görgüsünden faydalanma imkânını elde ettik. Şimdi de bu öğrendiklerimizi Elâzığ’a hizmet olarak yansıtmanın gayretini veriyoruz. İman varsa imkânda vardır sözünün karşılığı olarak, açılışını yapacağımız bu yeni bulvarı görmeliyiz. Esasında bu bulvarın yapımına başladığımızda bitireceğimize kimse ihtimal vermiyordu. Çünkü çok zor bir arazi şartı vardı. Ama imkânsız da değildi. Bizlerde büyük gayret göstererek yapıp bitirdik. İman varsa imkân da vardır sözünden hareketle çalışmalarımızı sürdürdük. Bulvara da bu sözün sahibi hocamız Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini verdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN