Fikret Çelik'ten Alan'a Ziyaret

Elazığ Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti. Çelik 1 Nisanda yapılacak olan Elazığ TSO seçimlerinin camiaya ve ilimize hayırlı olmasını dileyerek Başkan Alan’a başarı temennisinde bulundu. 

Başkan Alan, Elazığ Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yapılan seçimlerde yeniden başkan seçilmesi nedeniyle tebrik etti. Alan değerlendirmesinde, “Sayın Çelik bizlerin büyüğü ve iş dünyasının yakından tanıdığı değerli bir kanaat önderidir. Kooperatif seçimleri tamamlanmış ve Fikret Abi üyelerin teveccühü ile yeniden başkan seçilmiştir. Ben bu vesile ile kendisine yeni dönemde de başarılar diliyorum. 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Odamız seçimlerini yeniden kazanmamız halinde ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarımızla ilimize ve iş dünyasına hizmet noktasında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hizmet dönemimiz içerisinde ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızın bizlere vermiş olduğu destek ve güven için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte ilimiz ve iş dünyamız için çok güzel çalışmalara birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

Başkan Alan’a iadeyi ziyaret ve yapılacak olan Oda seçimleri için başarı temennisinde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Elazığ Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik ise “Kooperatifimizin seçimleri öncesi Sayın Alan, bizleri ziyaret ederek başarı temennisinde bulunmuş ve bizleri onurlandırmıştır. Kooperatif seçimlerimiz geride kalmış şimdi Elazığ TSO seçimlerine sıra gelmiştir. Ben de bu vesile ile hem Başkan Alan’a başarılar dilemek hem de seçimlerin ilimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunmak üzere bugün buradayım. Başkan Alan görev yaptığı süre içerisinde sürekli bizlerle istişare halinde olmuş ve hiçbir zaman desteklerini esirgememiştir. Sayın Başkanın başta Teşvik Yasası olmak üzeri ilimizin iş dünyasının bir çok sorununa çözüm ürettiğine yakından şahidiz. Bu vesile ile iş dünyasının takdirini kazanmış olan Başkan Alan’a ben bugüne kadar vermiş olduğu bu hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, seçimlerde kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN