Fırat Edaş'tan Enerji Tasarrufu ve Yöntemleri Sunumu

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ''Enerji Tasarrufu Haftası'' kapsamında TED Elazığ Koleji ve Özel Neşe Erberk Anaokulu'nda ''Enerjide Tasarruf ve Yöntemleri'' konulu sunum gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

 

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ‘’Enerji Tasarrufu Haftası‘’ kapsamında TED Elazığ Koleji ve Özel Neşe Erberk Anaokulu’nda ’’Enerjide Tasarruf ve Yöntemleri’’ konulu sunum gerçekleştirdi.

Seminerde; evde, okulda ve hayatın her alanında enerjinin doğru kullanımı ile yaşam kalitesinde değişiklik olmadan nasıl tasarruf yapılabileceği, öğrencilere video gösterimleriyle anlatıldı. İş Güvenliği Uzmanı Zarif Edibe Yüce ve Sistem İşletme Mühendisi Muhammet Yılmaz ise, enerji tasarrufunun önemi ve gereksiz enerji tüketiminin nasıl önlenebileceği konuları hakkında bilgilendirme yaptı. 

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından konuya ilişkin açıklamada "Gelecek nesillerimize, en büyük ihtiyaçlarımızdan biri olan elektrik enerjisinin tasarruflu tüketimine ilişkin bilgi aktarımı yapma imkânını sağlayan TED Koleji ve Neşe Erberk Anaokulu yöneticilerine ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz" dendi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN