Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belirlendi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında' kupa heyecanı yaşandı. Haziran ayından beri devam eden mahalleler arası futbol müsabakalarında final maçı oynandı ve kupanın sahibi Abdullahpaşa Mahallesi takımı oldu. Abdullahpaşa-Hicret Mahallesi takımları arasında gerçekleşen çekişmeli mücadeleyi, Abdullahpaşa ekibi 5-2'lik skorla kazandı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen “12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda” kupa heyecanı yaşandı. Haziran ayından beri devam eden mahalleler arası futbol müsabakalarında final maçı oynandı ve kupanın sahibi Abdullahpaşa Mahallesi takımı oldu. Abdullahpaşa-Hicret Mahallesi takımları arasında gerçekleşen çekişmeli mücadeleyi, Abdullahpaşa ekibi 5-2’lik skorla kazandı.

Futbolun alt yapısının oluşturulmasına katkı ve çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla belediye tarafından düzenlenen turnuva maçları, 38 mahallede gerçekleştirilen oyuncu seçmeleri sonucu oluşturulan takımlar arasında oynandı.

Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, mükemmel bir final maçı izlediklerini belirterek, “Finale kadar gelen Abdullahpaşa ve Hicret mahallesi takımlarını tebrik ediyorum. Turnuvanın başından sonuna kadar emeği geçen herkese, teknik ekibe, mahalle muhtarlarımıza ve özellikle de değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 2014 yılında başlatılan mahalleler arası futbol turnuvasının beşincisini düzenlediklerini ifade eden Başkan Yanılmaz, “Bugüne kadar 12 yaş altı 34 bin 600 evladımız bu turnuvaya katıldı. Bu yıl ise 6 bin 400 evladımız seçmelerde yerini aldı. 38 mahallemizin mahalle takımlarını oluşturduk ve bugün Hicret Mahallesi ile Abdullahpaşa Mahallesi finale kaldı, esasında bugün iki şampiyon var. Bunlardan biri Abdullahpaşa Mahallesi takımı diğeri Hicret Mahallesi takımıdır. Ben her iki takımı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yanılmaz daha sonra turnuvanın ikincisi Hicret Mahallesi takımına ikincilik kupasını, ardından da '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ şampiyonu Hicret ekibine şampiyonluk kupasını verdi. Kupa töreninin ardından finale kalan takım futbolcularına çeşitli hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN