Genç Yaşam Merkezi Öğrencileri Ağırladı

Elazığ Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Akıncılar Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında Elazığ'a kazandırılan Kültür Park Genç Yaşam Merkezi, Aziziye Kur'an Kursu öğrencilerini ağırladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Akıncılar Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında Elazığ'a kazandırılan Kültür Park Genç Yaşam Merkezi, Aziziye Kur’an Kursu öğrencilerini ağırladı.

Elazığ Belediyesi tarafından dondurma ve çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette minik öğrenciler Genç Yaşam Merkezi’ni çok beğendiklerini ve sürekli buraya gelip ders çalıştıklarını ve bilgisayarlar ile robotlara yazılımlar yükleyerek zamanlarını dolu dolu geçirdiklerini belirtti.

Aziziye Camii İmam Hatibi Ahmet Aydın yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çok beğendiler. Bu faaliyeti bizlerin hizmetine sunan Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a ve Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak’a çok teşekkür ediyorum. Kur’an Kursu öğrencilerimizi böylesi yerlere götürüp eğlendirmek de öğrenmeleri için çok faydalı” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN