Gıda ve Gastronomi Fuarının Son Günü

1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı son buldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından 21-29 Nisan tarihleri arasında Doğukent Mahallesi Fuar alanında düzenlenen ve Elazığlılar tarafından yoğun ilgi gören 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı son buldu.

Fuara katılan esnaf ve ziyaretçiler, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a şehre kazandırdığı fuarcılık kültürü ve hizmetleri için teşekkür etti.

Fuarda sahne alarak jimnastik gösterisi yapan sekiz yaşındaki Melis Begüm Çelik, ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı. Jimnastik kategorisinde Elazığ birincisi olan ve ülke çapında dereceleri bulunan minik Begüm’ün başarısına Başkan Yanılmaz’da kayıtsız kalamadı. Sahnede sergilediği dans gösterisini sonuna kadar ilgiyle izleyen Başkan Yanılmaz, minik jimnastikçiye bisiklet ve altın hediye ederek başarılarının devamını diledi.

ESNAFLARA SERTİFİKA VERİLDİ

Dokuz güz süren 1. Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı’nın, kendileri için büyük bir avantaj olduğunu ifade eden esnaflar son günün anısına Başkan Yanılmaz’dan katılım sertifikalarını alarak fuardan memnun ayrıldıklarını belirtti.

Fuarcılık hizmetinin şehre hareketlilik getirdiğini belirten esnaf Alper Yıldırım ürünlerini güzel bir şekilde tanıtma imkânı buldukları için Başkan Yanılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Esnaf Şemenist Çay ise fuarın kendilerine katkı sağladığını belirterek Elazığ da olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Bir diğer esnaf Numan Korucu ise Elazığ halkının kendilerini yalnız bırakmadığını ve çok misafirperver olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. İl dışından gelen esnaflar için çok verimli bir fuar olduğunu kaydeden esnaf Turgut Dil de Başkan Yanılmaz’a ve hemşerilerimize teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: FARKLI ALANLARDA FUARLARIMIZ DEVAM EDECEK

Amaçlarının Elazığ’ı kültürel ve ekonomik anlamda kalkındırmak olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, şehre güzellik katmak adına çalıştıklarının belirterek daha farklı alanlarda fuarcılık hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti. Özellikle il dışından gelerek fuarda ürünlerini tanıtan esnaflara teşekkür ettiğini belirten Başkan Yanılmaz, “hem farklı illerden gelen hem de il içinden katılım sağlayan esnaflarımız, hemşerilerimize çok yardımcı oldular. Bu organizasyonda emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Başka fuarlarda tekrar birlikte çalışmak üzere hazırlıklarımız devam edecek” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN