Gürsel Erol İhraç mı Edildi?

CHP'de ihraç istemi ile disipline sevk edilen Gürsel Erol sert çıkıştı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

CHP'de ihraç istemi ile disipline sevk edilen Gürsel Erol sert çıkıştı.

Kılıçdaroğlu yönetimini hedef alan Milletvekili Erol,  ''Koltuk adamları Ankara'da, ben halkın adamı olarak Elazığ'dayım'' ifadelerini kullandı. 

Erol,  41 yıldır milletvekili seçilmeyen bir ilde oylarını yüzde 100 artırdıklarını vurgulayarak "Elazığ'da oy oranımız 19 bindi. Şuanda ise 38 binin üstünde oyumuz var. Bu şekilde seçilmiş birisi olarak, bir milletvekilinin ve Elazığ seçmeninin umut, heyecan ve güven duyduğu, destek verdiği, oy veren vermeyen herkesin kutladığı, topluma mal olmuş bir milletvekilinin ihracı gündeme gelmesini Türkiye'nin ve Elazığ'ın vicdanına sunuyorum. Tüm parti üyelerimizin vicdanına sunuyorum. Ben koltuk adamı değil, dava adamıyım.'' dedi. 

''Eğer koltuk adamı olsaydım bugün genel merkezi yönetenler gibi riskli bölgelerde milletvekili olmazdım. Ankara, İstanbul ve İzmir'den yalnızca milletvekili olmanın mücadelesini verirdim. Ben dava adamıyım. CHP'nin değerlerini, Mustafa Kemal Atatürk'ün değerleri ile bütünleştirmektir. Bu ülkenin yönetimine Atatürk'ün devlet anlayışını, cumhuriyet anlayışını yerleştirmektir. Ama görüyoruz ki koltuk adamı olanlar bugün Ankara'da ve ben bugün halk adamı olarak halen Elazığ'dayım. Aramızdaki fark bu" diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN