Eğitim

Eğitim Haberleri

Fırat Üniversitesi Betonarme Temeller Sunumu

Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği tarafından düzenlenen “Betonarme Temeller” konulu sunum gerçekleştirildi.

TEGV'den Çocuk Hakları Günü Etkinliği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Elazığ’da bulunan Aktekin Kardeşler Ateşböceği Gezici öğrenim biriminde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili etkinlik düzenledi.

Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerinde denetim ve kontroller yapılıyor.

Yanılmazdan Proje Ekibine Sertifika

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi’nin kurum olarak yeni projelere verdiği önemin altını çizerek, “Her alanda hazırlayacağımız projelerimizle birinci olmalıyız, ikinci olmak gibi bir lüksümüz yok. İkinciliği ancak kendi içimizde kabul edebiliriz” dedi.

Skeç Yarışmasına Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Tüm ülke genelinde Gençlik Merkezleri arasında yapılacak ödüllü skeç yarışmasına başvurular başladı.

Fırat'ta Atatürk ve Cumhuriyet Konferansı

Atatürk’ün ölümünün 77. Yıl dönümü dolayısıyla Fırat Üniversitesi’nde “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans düzenlendi.

Emniyetten Simülatörlü Kaza Eğitimi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, trafik güvenliğini artırmak ve kaza anlarında emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekmek amacıyla Simülatör aracı ile uygulamalı eğitim verildi.

EBEGEM'den Temel Arapça Dil Eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan Temel Arapça Dil Eğitimi Kursu başladı.

Fırat Üniversitesinde Cumhuriyet Paneli Yapıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıl dönümü dolayısıyla Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü tarafından “Cumhuriyetin Tarihi Temelleri ve Atatürk” konulu konferans düzenlendi.

Tunceli Üniversitesinde Dalgıçlık ve Fotoğrafçılık Eğitimi

Tunceli Üniversitesi, Pertek ve bölgedeki sosyal açıdan dezavantajlı gençlerin ve öğrencilerin, sosyal açıdan gelişimini destekleyerek, entelektüel birikimlerinin ve sosyal becerilerinin artırılmasına katkıda bulunması amacıyla "Pertek’te Gençlik Bir-Tek" projesini hayata geçirirken, proje kapsamında Temel Fotoğrafçılık Eğitimleri ve dalgıçlık eğitimlerinde sona yaklaşıldı.

Fırat Üniversitesine Doku Kültürü Laboratuvarı ve Serası

Fırat Üniversitesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Malatya XV. Bölge Müdürlüğü arasında “Doku Kültürü Laboratuvarı ve Sera” kurulması noktasında işbirliği protokolü imzalandı.

Fırat Üniversitesinde Aşure İkramı

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları tarafından muharrem ayı dolayısıyla akademik ve idari personel ile öğrencilere aşure ikram edildi.

GELDER'den İngilizce Kursu

Genç Elazığlılar Derneği başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Veteriner Hekimliğinin 173.Yılı Kutlandı

Türk Veteriner Hekimliği Öğretimi’nin 173.Yılı Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

FÜSEM Konsey Üyesi Oldu

Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FÜSEM), Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi üyesi oldu.

Minik Parmaklar Hayallerine Dokunuyor

EBEGEM bünyesinde Microsoft Türkiye, Finansbank ve Habitat işbirliğiyle yürütülen ''Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor'' projesi hayata geçirildi.

Fakülte Birincilerine Sertifika ve Ödül

Fırat Üniversitesinde fakültelere birincilikle kayıt yaptıran öğrencilere sertifika ve ödül verildi.

Yağmurda Araç Kullanma Teknikleri

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil saraç yaptığı açıklama ile sürücüleri yağmurlu havalara karşı uyardı.

İlköğretim Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası Kutlamaları bugün Gümüşkavak İlkokulunda düzenlenen bir programla devam etti.

Toplam 1285 haber.