Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Elazığ'da Trabzon hurması fidan dağıtımı gerçekleşti

Tarım ve Orman Bakanlığı Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Trabzon hurması fidanı dağıtıldı.

Elazığ'da 'Kadın ve genç istihdamın desteklenmesi' konferansının kapanışı gerçekleşti

Elazığ'da TRB1 bölgesindeki dezavantajlı kişilerin iş gücü piyasasına sürdürülebilir entegrasyonu çerçevesinde kadın ve genç istihdamının desteklenmesinin kapanış konferansı gerçekleştirildi.

Elazığ'da veri girişleri değerlendirme toplantısı düzenlendi

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bitkisel üretim istatistikleri 2024 yılı 1. tahmin veri girişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Elazığ'da tatlıcıların bayram mesaisi sürüyor

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, Elazığ'da bulunan tatlı imalathaneleri siparişleri yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Elazığ'da üreticilere bin 400 adet dut fidanı dağıtıldı

Organik Tarımı Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Proje kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı Elazığ İl Müdürlüğü tarafından 10 çiftçiye dut fidanı dağıtıldı.

Başkan Alan'dan Elazığspor'a 200 bin TL prim

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığspor'a 200 bin TL galibiyet primi verdiklerini açıkladı.

Başkan Alan, Elazığ'ın problemlerini Bakan Şimşek'e iletti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının talep ve beklentilerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e iletti.

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ankara temasları çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alan: ''Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan Elazığ'a savunma sanayii yatırımlarının başlatılması müjdesini bekliyoruz''

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ''Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan Elazığ'a savunma sanayii yatırımlarının başlatılması müjdesini bekliyoruz'' dedi.

Firma 300 bin lira maaş teklifine rağmen operatör bulamıyor

Depremlerin etkisiyle yıkılma riski taşıyan binaların yıkımı için Elazığ'daki bir firma tarafından makas operatörleri için 300 bin liraya kadar maaş teklifi sunulmasına rağmen, operatör bulunamıyor.

Altın kaplama imitasyon ürünlere yoğun ilgi

Elazığ'da altın kaplama imitasyon ürünlere ilgi gün geçtikçe artıyor. Gerçeğinden ayırt etmenin neredeyse imkansız olduğu ürünlere vatandaşlar rağbet gösteriyor.

Elazığ'da en çok tercih edilen balık çeşitleri hamsi, istavrit ve alabalık oldu

Elazığ'da balık tezgahlarında özellikle hamsi, istavrit ve alabalık için yoğunluk yaşanırken esnaf sezon sonu olmasına rağmen vatandaşların balığa olan ilgisinin arttığını belirtti.

Başkan Alan, 'Hizmetlerin kaynağı vergidir'

Verginin önemine değinen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi ve kalkınması yanında başta eğitim, sağlık, güvenlik, yollar ve tüm kamu hizmetlerinin halkımıza eşit olarak ulaştırılmasında vergilerin önemi elbette büyüktür' dedi.

Başkan Alan, mimar ve mühendislerle bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, mimar ve mühendislerle bir araya geldi.

Elazığ'da 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' etkinliği

Elazığ'da düzenlenen ve iki gün sürecek olan 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' etkinliğine katılan gençler, stantları gezerek hem bilgi aldı hem de savunma sanayiinden, güvenliğe, iletişimden, tarıma kadar birçok alanda yapılanları gözlemledi.

Başkan Alan: ''Sorunun parçası değil, çözümü olmayı tercih ettik''

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ'da 200 gram ekmek 8 lira oldu

Elazığ'da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram ekmeğin fiyatı 7 liradan 8 liraya çıkartıldı. 1 liralık zam, fırıncıları memnun etmedi.

Elazığ'da 10 yılda 578 projeye 2,2 milyar lira hibe desteği verildi

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından bir yılda 102 projeye 130,6 milyon lira hibe desteği verilirken son 10 yılda ise 578 projeye 2,2 milyar lira destek verildiği bildirildi.

Başkan Alan, STK temsilcileri ile bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ekonomik alanda faaliyet gösteren STK temsilcilerini ziyaret etti.

Toplam 1151 haber.