Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da 243 Milyon TL nakdi yardım yapıldı

Elazığ'da 'Sosyal Koruma Kalkanı' kapsamında toplamda 243 milyon 155 bin 724 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da Afet Eğitim Yılı İşbirliği Protokolü imzalandı

Elazığ'da İl Afet ve Acil Durum (AFAD)Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi (FÜ) arasında 2021 Afet Eğitim Yılı İşbirliği Protokolü imzalandı.

Bahşi, 'Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerekiyor'

Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerektiğini belirten Eğitim-Bir-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi,okul öncesinin de ilk ve ortaöğretim gibi zorunlu olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi.

Fırat Edaş Ramazan Ayında Kesintisiz Enerji İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Ramazan ayında müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerjiyi en iyi şekilde verebilmek için sorumluluk bölgesinde gerekli tüm tedbirleri aldı.

HH Palu Şubesi Hizmete Başladı

İHH İnsani Yardım Derneği teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda İHH Palu Şubesinin hizmet binası düzenlenen törenle hizmete başladı.

“Haydi, Elazığ Yerel Esnafına Sahip Çık!”

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası tarafından yerel esnafın kalkınması için kampanya başlattı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası, “İftarınız iftarımız olsun, bu bayram esnafın olsun” sloganıyla başlattığı kampanya ile vatandaşların iftar yemeklerini paket servisle yerel esnaftan alması teşvik edilecek. Kampanya ile pandemi sürecinde zor günler geçiren lokantacı esnafına destek olunacak.

Elazığ'da Ramazan ayında gıda denetimleri arttırıldı

Elazığ'da Ramazan ayıyla birlikte gıda denetimlerinin arttırıldığı bildirildi.

Elazığ TSO Başkanı Aslan:'Önceliğimiz şehre ve üyelerimize değer katmaktır'

Hedeflerinin şehre ve üyelere değer katmak olduğunu belirten Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan,Odamızın Stratejik Planlaması kapsamında bugüne kadar 42 ana başlık altında 250 iyi uygulama örneğini rapor haline getirmiş bulunmaktayız dedi.

Elazığ'da klarnetli, davullu sosyal mesafeli sahur halayı

Elazığ'da yıllardır süren sahur halayı geleneği Koronovirüs'e (Covid-19) rağmen bozulmadı, davul klarnet eşliğinde sosyal mesafeye uyularak çekildi.

Hamile anne ve 2 yaşındaki oğlu aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden, 5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne ile 2 yaşındaki oğlu memleketi Elazığ'da aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın 176. yıl dönümü

Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle çelenk koyma töreni yapıldı.

Öğrenciler atık malzemelerden eser yaptı, sergi açıldı

Elazığ'da ilkokul öğrencileri, atık malzemelerden çeşitli eserler yaptı, sergi açıldı.

LOKANTACILAR ODASI ÜYELERİNE SİGORTA İNDİRİMİ

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası ve ilimizde faaliyet gösteren bir sigorta firmasıyla indirim protokolü imzalandı. İndirim protokolünü Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve RFK Sigorta yetkilisi Muhammed Köprücü tarafından imzalandı.

Elazığ'da 154 depremzede daha evlerine kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak depreminin ardından yapımı tamamlanan 154 konutun daha sahipleri çekilen kura ile belirlendi.

Öğrenciler, jandarmayı ziyaret edip şehitler anısına program yaptı

Elazığ'da öğrenciler İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, şehitler anısına hazırladıkları programı sahneledi.

Elazığ'da eylem ve etkinliklere Covid-19 kısıtlaması

Elazığ Valiliği, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pandemi kurallarına uygun olmayan eylem ve etkinliklere 15 günlük kısıtlama getirildiğini bildirdi.

Fırat Üniversitesi Çiftçi Eğitim Merkezinde “Arı Yetiştiriciliği” Sertifika Töreni Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Arı Yetiştiriciliği” eğitimine katılan 27 yetiştiriciye pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen programla sertifikaları verildi.

Prof. Dr. Yasemin Açık Üst Üste Dördüncü Kez “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” Arasında

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu yıl 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer aldı. Üst üste dördüncü kez listeye giren Prof. Dr. Açık’ın, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yatırım yapan önemli iş insanlarından biri olduğu vurgulanırken, kadınların iş hayatında daha aktif olması ve kadın girişimci sayısının artması için sivil toplum alanında yaptığı çalışmalara da dikkat çekildi.

Toplam 5341 haber.