Gündem

Gündem Haberleri

Şoför Esnafına Maske Ve Dezenfektan Desteği

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, şoför esnafına dezenfektan ve maske desteğinde bulundu.

Başkan Özdoğan: “Esnafımız Kredileri Ödeyemiyor”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, İlimizde 24 Ocak’ta yaşanan deprem sonrası verilen faizsiz kredileri esnafın ödeyemediğini söyledi.

SATICIYA MUTLAKA YETKİ SÖZLEŞMESİ İMZALATALIM

El-Aziz Emlakçılar Deneği Başkanı Nuri Gülyüz, emlakçılara uyarılarda bulunarak gayrimenkul satışı yapan vatandaşlara mutlaka yetki sözleşmesini imzalatılması gerektiğini söyledi.

LOKANTACILAR ODASI’NDAN İLAÇLAMA VE DEZENFEKTE PROTOKOLÜ

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası ve ilimizde faaliyet gösteren bir ilaçlama ve dezenfekte firmasıyla indirim protokolü imzalandı. İndirim protokolünü Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı Sahibi Mehmet Alpan tarafından imzalandı.

Şehit Uzman Çavuş Salgar, şehadetinin 5'inci yıl dönümünde anıldı

Elazığ'da düzenlenen programla şehit Jandarma Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar, şehadetinin 5'inci yıl dönümünde anıldı.

Kerpiç evlerde oturan depremzedeler, lüksü aratmayan konutlara geçti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ'nin yaptırdığı konutlara geçmeye devam eden aileler, hem depreme dayanıklı hem de sıcak yuva sahibi olmanın mutluluğu yaşıyor. Kerpiç evlerden lüksü aratmayacak yuvalarına kavuşan bazı depremzedeler ise, Devlet olmasa biz nasıl ev sahibi olacaktık diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Elazığ'da coşkulu Nevruz kutlaması

Elazığ'da pandemi tedbirleri altında düzenlenen Nevruz kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Elazığ'da şehitler için Mevlid-i Şerif okundu

Elazığ'da şehitler ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu için Mevlid-i Şerif okundu.

 ‘Nevruz Bayramı’ Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fırat Üniversitesi’nde “18 Mart Çanakkale Sergisi” Açıldı

Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Sergisi” açıldı.

ÖZER MACİT BAKKALLAR ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Özer Macit, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıkladı. Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, Adaylık açıklamasına katılanlara teşekkür ederek adaylığının kendilerine ve esnaflara hayırlı olmasını diledi.

Elazığ'da şehit ailelerine yönelik program düzenlendi

Elazığ'da şehit ailelerine yönelik program düzenlendi.

Elazığ Valisi Yırık, ' Çanakkale Zaferi, bir milletin diriliş zaferidir'

Elazığ'da Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ve şehitleri anma programına katılan Vali Erkaya Yırık, Çanakkale zaferi, bir milletin diriliş zaferidirdedi.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, 18 Mart 1915 tarihinin yıllarca cepheden cepheye koşan ve bağımsızlığı uğruna imkânsızlıklar içinde savaşan vatan sevdalılarının, inanç ve azmiyle yazılan bir destan olduğuna dikkat çekti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı Yayımladı

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

FGHC Başkanı Semih Erdem, güven tazeledi

Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FGHC) Olağan Genel Kurul'unda güven tazeleyen mevcut Başkan Semih Erdem,Elazığ basın camiasında görev alanlar ister üyemiz olsun, ister üyemiz olmasın hepsi adına talep kar olmaya çalıştık. Bizler kutuplaştırıcı değil her daim kucaklayıcı bir cemiyet olduğumuzu gösterdik ve bu ilkemizden de taviz vermeden yolumuza devam etmek istiyoruzdedi.

Elazığ'da acemi erler yemin etti

Elazığ'da vatani görevini yapan acemi erler, düzenlenen törenle yemin etti.

Toplam 5341 haber.