Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ Gülüşkür Jandarma Karakolu'nun yeni binasının temeli atıldı

Elazığ'da Gülüşkür Jandarma Karakol'unun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Elazığ Belediyesi'nde işe alınacak 150 kişi kura ile belirlendi

Elazığ Belediyesi bünyesinde geçici görev yapacak 150 kişi, başvuruda bulunan 2 bin 375 kişi arasından noter huzurunda kura ile belirlendi.

Bu araç 27 yaşında sadece 50 bin kilometre yol yaptı

Elazığ'da 1994 model Serçe'yi evlerinin önündeki kapalı bahçede muhafaza eden aile, 10 yıldır özenle baktıkları aracı ilgilisine 49 bin TL'ye satışa çıkardı.

İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan Suriyeli Aye, duygulandırdı

Elazığ'da İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan Suriye göçmeni 16 yaşındaki Aye Mugir, hem duygulandırdı hem de taktir topladı. Aye'ye Türk Bayrağı ve kitap hediye edildi.

Elazığ belediyesi kadın meclisi, sağlık çalışanlarını ağırladı

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, sağlık çalışanlarını ağırladı.

Kerpiç evden, çelik modern eve

Elazığ depreminin ardından kerpiç evleri hasar alan resmiyette 98 yaşında olan ancak 20'li yaşlarda kimlik çıkartıldığı için 117 yaşında olduğunu belirten Selahattin dede ile eşi İsmigül Taştan çifti çelikten yapılan konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Selahattin dedenin eşi İsmigül Taştan, Eski evimiz kerpiçti, 50 yıllıktı çocuklarım geliyordu, yatacak yer yoktu ama şimdi Cuma'dan geliyorlar Pazar'a kadar hepsi rahat ediyor, torunum 'Babaanne ev çok geniş çok güzel' diyordiyerek anlatması ise mutluluğunu özetledi.

Elazığ'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü

Elazığ'da, 'İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledi.

Elazığ'da 'Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi' projesi

Türkiye'de ilk pilot uygulama olarak Elazığ'da başlanılan 'Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Fahrettin GÖKTAŞ' ın 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ “12 MART İSTİKLAL MARŞI”NIN KABULÜNÜN 100. YIL DÖNÜMÜ” NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük alabalığı Elazığ'da olta ile yakalandı, tam 115 santim

Elazığ'da sportif olta balıkçılığı yapan Fatih Yayar, 10 kilo 200 gram ağırlığında, 115 santim büyüklüğünde gökkuşağı alabalığı tuttu. Avrupa ve Türkiye'de şu ana kadar tutulmuş kendi türünde en büyük balık olarak kayıtlara geçen alabalığın üniversitede yapılan incelemede 10,5 yaşında olduğu belirlendi.

Elazığ TSO'nun yaptığı çalışmalar değerlendirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmalar detaylı olarak değerlendirildi, başarılı çalışmalara imza atan 33 meslek komitesi üyesine hizmetleri nedeniyle plaket verildi.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı'ndan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve M. Akif Ersoy'u anma günü mesajı yayınladı.

Suriye'den Yurda Dönen Komandolar Aileleriyle Buluştu

Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli kahraman komandolar, 6 ay önce Zeytin dalı Harekatı'na destek vermek için gittikleri Suriye'den döndü. Komandoların aile ve çocuklarıyla uzun bir aradan sonra buluşması duygusal anlara sahne oldu.

Miraç Kandili'nde eller semaya açıldı

Elazığ'da Miraç Kandili nedeniyle pandemi tedbirleri kapsamında camileri dolduran vatandaşlar, mübarek gecede ellerini semaya açıp dua etti.

JÖH Timleri Suriye'ye Uğurlandı

Elazığ'da Jandarma Özel Harekat Timleri, (JÖH) Barış Pınarı Harekatı'nda görev almak için bugün aileleri ile vedalaşıp Suriye'ye hareket etti, o anlarda ise duygusal anlar yaşandı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “Miraç Kandili” Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fırat Edaş Yatırımları İle Elazığ' ı Aydınlatıyor

Faaliyet bölgesindeki tüm illerde kesintisiz enerji parolasıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, Elazığ’ın Ataşehir Mahallesi’ndeki 130 bin liralık yeraltı aydınlatma şebekesinin yapımını tamamladı.

Elazığ TSO 8 Mart Etkinlikleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut ve Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Elazığ Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret ederek Cezaevi Savcısı Taner Karacaoğlu ve Kurum Müdürü Osman Oğuz ile birlikte kadın memurların ve mahkumların kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

2020-2021 Av Sezonu Sona Erdi

Tarım ve Orman Bakanlığı 15. Bölge Müdürlüğü Elazığ Şube Müdürlüğü tarafından 2020-2021 av sezonunun sona erdiği açıklandı.

Toplam 5341 haber.