Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da 11 şehit anısına fidan dikildi

Elazığ'da helikopter kazasında şehit düşen aralarında 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da olduğu 11 asker için fidan dikildi.

FÜ'de 'Günümüzde kadın' programı

Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FÜSEM) tarafından 'Günümüzde Kadın' konulu program düzenlendi.

Elazığ'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Elazığ'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hem bilgilendirme faaliyeti yapıldı, hem de kadınların hazırladığı el emekleri sergilendi.

Kültürümüzde ve Yüce Dinimizde Kadın Hep Baştacı Olmuştur

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yayınladığı mesajda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, “Bugün ekonomiye daha fazla kadın elinin nasıl değmesi hususlarını konuşmamız gerekirken maalesef kadına şiddet ülke gündeminden düşmemektedir. Bu durum vicdan sahibi her kesimin rahatsız olması gereken bir durumdur” dedi.

Köylerde 'Tezek' mesaisi

Her ne kadar ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kent merkezi ve ilçelerde doğalgaz kullanımı yaygınlaşsa da, köylerde kışın soba başta olmak üzere yazın ekmek yapımında tandırda kullanılan tezek yapımı her yıl olduğu gibi bu yıl da başladı.

Vali Erkaya Yırık' tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya YIRIK 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fahrettin Göktaş' tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AGD, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ 250 BİN HATİMLE YAD EDİYOR

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) - Milli Gençlik Vakfı (MGV), Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi, "250.000 Şehide 250.000 Hatim" kampanyası vesilesiyle hatimlerle ve dualarla yad ediyor.

Vefanın adı şehit Osman Erbaş Paşa

Elazığ'daki şehit aileleri, gaziler ve il protokolü, helikopter kazasında silah arkadaşlarıyla birlikte şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş'ı anlattı. Şehit korgeneralin kentteki tüm şehit aileleri ve gazilerle bire bir yakından ilgilendiği, gördüğü eksiklikleri anında giderdiği, zaman zaman ailelere hediyeler gönderdiği öğrenildi.

'Stop Erdoğan' skandalına Elazığ'dan 'Love Erdoğan' yanıtı

Elazığ'da led ekranlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amaçlı 'Love Erdoğan görseliyle yandı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Paşamız vatan millet aşığı bir insandı, tüm Türkiye üzüldü'

Korgeneral Osman Erbaş paşa ile ve tüm şehitlere rahmet dileyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Osman Erbaş paşanın insanları kucaklayan vatan millet aşığı bir insan olduğunu aktardı.

Denetime çıkan Vali, hem çay borçlarını ödedi, hem de gözleme yaptı

Elazığ'da Koronavirüs ile mücadele kapsamında denetime çıkan Vali Erkaya Yırık, çay borçlarını ödeyip, gözleme (patila) yaparak yanındakilere ikram etti.

Sıfır aldığı otomobil ayıplı çıktı, hukuk mücadelesini kazandı ama yine sonuç alamadı

Elazığ'da bir kişi , 2017 yılında sıfır aldığı FİAT marka aracın gizli ayıplı çıkması üzerine başlattığı hukuk mücadelesini yaklaşık 3 yıl sonra kazandı. Mahkemenin 'aracın ayıpsız yenisi ile değiştirilmesine' karar vermesine rağmen yetkili firma ile görüşen otomobil sahibi, olumlu bir sonuç alamadı.

Korgeneral Erbaş 'Keşke bizde şehit olabilsek' dedikten 1,5 saat sonra şehit düşmüş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın kazadan bir saat önce şehit ailesini arayarak 'Şehitlik herkese nasip olmaz, keşke bizde şehit olabilsek, bize de nasip olsa dediği öğrenildi. Şehit Erbaş'ın o gün yola çıkmadan önce şehit Musa Yılmaz'ın da mezarını ziyaret ederek, Şehitler ölmez vatan bölünmez, ruhun şad olsun notunun bulunduğu çiçeği kabrine bıraktığı öğrenildi.

Kadın girişimcilerin sorunları panelle ele alınacak

Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD), tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki kadın girişimcilerin yaşadıkları sorunların tüm yönleriyle ele alınacağı bir panel düzenleneceği bildirildi.

Milli Savunma Bakanı Akar: 'Yaralıların durumu şu an iyi ve kontrol altında'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, helikopter kazasında yaralanan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Akar, Elazığ'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyet Elazığ'a geldi.

Bitlis'te Askeri Helikopter Düştü! 9 Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını bildirdi.

Bu köy, 3 ilin ortasında ama telefonlar çekmiyor, vatandaşlar yollara düşüyor

Elazığ'da Keban Baraj Gölü kıyısında 3 ilin ortasında yer alan Dürümlü köyünde GSM hatları evlerde çekmeyince vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. Köyden üst kısmına yürüyerek şebekelerin çektiği yerden irtibat kuran yöre sakinleri, bu sorunun ortadan kaldırılması için ilgililerden destek bekliyor.

Toplam 5341 haber.