Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da çiftçilerin ÇKS kuyruğu

Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında devam eden tam kapanma döneminde tarımsal faaliyetlerine devam etmek isteyen üreticiler, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıt için Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde kuyruk oluşturdu.

Elazığ'da fırtına nedeniyle savrulan feribotlar çarpıştı

Elazığ'da etkili olan fırtına nedeniyle, Elazığ-Tunceli Pertek arası sefer yapan feribotlar iskelede birbirine çarptı.

Anahtarlarını alan depremzedeler: 'Evler harika'

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından son kura ile konutları tespit edilen 431 depremzede anahtarlarını almaya başlayarak, bayram öncesi çifte bayram yaşadı.

Elazığ'da kısıtlamaya sıkı denetim, araçlar tek tek kontrol edilmeye başlandı

Elazığ'da süren 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında özellikle mesaiye gidenlerin özel araçlarını kullanmasıyla başlayan trafik yoğunluğu nedeniyle, polis ekipleri tüm araçları tek tek kontrol etmeye başladı.

Elazığ'da kısıtlama ile yaya yoğunluğu azaldı, araç yoğunluğu dikkat çekti

Elazığ'da da süren 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında şehir de araç trafiğinde yoğunluk dikkat çekti, sokağa yaya olarak çıkanların sayısı da yok denecek kadar aza indi.

Kuraları çekilen 431 konutun anahtarları teslim edilecek

Elazığ'da kuraları çekilen 431 konutun anahtar tesliminin yarından itibaren başlayacağı bildirilirken, 45 gün içinde teslim almayanların hak sahipliğinin iptal edileceği duyuruldu.

“ Kafe Sektörümüz Koronavirüsün Etkisi İle Sekteye Uğradı

78 işletme üyesi 4500 sektörde çalışan üyesi ile sektörün sivil toplum kuruluşu olarak ilk ve tek derneği olan Tüm Kafeciler ve Organizasyoncular Derneği (TÜKAF ) Genel Başkanı Yusuf Uğur, sürdürülebilir kafe ve organizasyonculuk için gerekli olan adımların bir an önce atılması gerekliliğine vurgu yaptı. UĞUR, “ Kafe sektörümüz korona virüsün etkisi ile sekteye uğradı. Bu alanı yeniden canlandırmak istiyorsak bir an önce gerekli adımları atmalıyız” dedi.

Başkan Özdoğan: “Esnafımızın Maliyetlerini Kim Karşılayacak?”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanma esnafı mağdur edeceği söyleyerek devletimiz tarafından esnafa mutlaka destek verilmesi lazım” dedi.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Fabrikamız Endüstri 4.0’a Çok Uygun Bir Fabrika

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Dünya Gazetesi ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği işbirliği ile düzenlenen “Sanayide Maden Panelleri-1” Çimento Sektörü toplantısına katılarak sektörün mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri ile dijital dönüşüm ve yeşil mutabakat konularında değerlendirmelerde bulundu.

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı  

Büyük ve güçlü bir Türkiye hedefiyle helal rızık kazanmak için gece gündüz ter döken, ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” kutluyorum.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ’IN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, işveren olmadan işçi, işçi olmadan da işverenin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini belirterek, "Dolayısıyla aslında birinci hedefimiz üretmek ve üretimimizi paylaşmak olmalı. Türkiye hedefine ancak emekçi-girişimci dayanışmasıyla ulaşabilir. Bu zor günlerimizi dayanışma ile atlatacağız" dedi.

Elazığ'da cadde ve sokaklarda kısıtlama sessizliği

Elazığ'da cadde ve sokaklar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı.

17 günlük kısıtlama başladı, Elazığ sessizliğe büründü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlama öncesi alışveriş yoğunluğu

Elazığ'da da Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde kentin bazı noktalarında yoğunluk oluştu.

Asırlık fırın, sadece Elazığ'a özgü 'yağlı' ve 'peynirli' ekmek üretiyor

Elazığ'ın tarihi kapalı çarşısının ilk iş yeri olan ve neredeyse bir asır sayılabilecek 93 yılı geride bırakan 'Çarşı Fırını'nda, sadece kente özgü olan 'yağlı' ve 'peynirli' ekmek pişirilerek kargo ile il dışına da gönderiliyor.

Elazığ'da bin çocuğa bayramlık hediye edildi

Elazığ'da çoğunluğu yetim bin çocuğa bayramlık alınarak, hediye edildi.

Arslan: 'Tam kapanma kararını iş dünyası olarak destekliyoruz'

Koranavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararını iş dünyası olarak desteklediklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, bu süreçte iş dünyasının kayıplar yaşamaması ve ekonominin çarklarının yeniden dönebilmesi için, desteklenmesini istedi.

Elazığ'da resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Elazığ'da Geçici Konaklama Merkezlerinde yaşayan 18 yaş altındakilerin katılımıyla düzenlenen' Deprem ve Engelsiz Yaşam ' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Toplam 5341 haber.