Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Alan: 'Başkan Şerifoğulları ikinci dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçircektir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Başkan Şerifoğulları ikinci dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirecektir' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız'

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir' dedi.

Sandıktan zaferle çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları mazbatasını aldı

Elazığ'da 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mazbatasını aldı.

Elazığ'da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, 1 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli hakkında ise işlem yapıldı.

Başkan Alan, seçimi kazananları tebrik etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen belediye başkanı, il ve belediye meclis üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

Başkan Alan: 'Seçilen başkanları tebrik ediyorum'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, seçilen başkanları tebrik etti.

4 aday yarıştı, muhtarı 1 oy belirledi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Elazığ merkeze bağlı Çalıca köyünde 4 aday muhtarlık için yarıştı. Seçimde 1 oy farkla Selim Gökbulut muhtar oldu.

Kadın muhtarın önünde kimse duramıyor, rakibine fark attı

Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, seçimde kadının gücünü ortaya koydu. 2019 yerel seçimlerinde en yakın rakibine 16 fark atarak kazanan Gündoğan bu seçimde 142 fark atarak güven tazeledi.

CHP Elazığ'da umduğunu bulamadı

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Elazığ merkezdeki sandıkların tamamı açıldı. Türkiye'de seçimlerde birinci parti konumunda olan CHP, Elazığ'da il, ilçe ve belde belediyelerden herhangi birini kazanamadı.

Elazığ'da sandıkların tamamı açıldı

Elazığ merkezdeki sandıkların tamamı açıldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Partili Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 65 bin 682 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Şahin Şerifoğulları: 'Bu zafer Elazığ'ımızın zaferidir'

Kesin olmayan sonuçlara göre Elazığ Belediye Başkanlığı seçimini kazanan ve güven tazeleyen Şahin Şerifoğulları, Bugün, sizlerin desteği ve dualarıyla gerçekleşen büyük bir zaferin coşkusunu yaşıyoruz. Bu zafer Elazığ'ımızın zaferidir. Bu başarı geleceğimizin zaferidir. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin zaferidir' dedi.

Sandıklar açıldı, sayıma geçildi

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Elazığ Valisi Toraman: 'Sandık bölgelerinde 6 binin üzerinde kolluk personeli görev başında'

Oyunu kullanan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, ' Şu ana kadar oy verme işlemleri sırasında çok ciddi manada bir sıkıntı yaşanmadığını memnuniyetle ifade edebilirim. Bu çerçevede seçimlerin huzur ve güveninin temini için yapmış olduğumuz planlar doğrultusunda 6 binin üzerinde kolluk personeli bütün sandık bölgelerinde görev başında. Ayrıca Elazığlı hemşerilerimize de göstermiş oldukları sükunet ve olgunluktan dolayı teşekkür etmek istiyorum' dedi.

Elazığ'da oy kullanma işlemleri başladı

Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başladı.

Bakan Yumaklı: 'Hayvan hastalıklarıyla mücadele konusunda 2. noktamız Elazığ oldu'

Elazığ Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonu'nda incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Ülke ekonomisindeki ve hayvancılık açısından son derece büyük zararlar veren hayvan hastalıklarıyla mücadele konusunda 2. noktamız Elazığ oldu' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: 'Şeker fabrikalarımızın üretimlerinin daha fazla olması için yatırım yapacağız'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 'Sektör Paydaşları' toplantısına katıldı. Yumaklı, şeker fabrikalarının üretimini artırmak için yatırım yapacaklarını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Yüzer GES Projesini inceledi

Elazığ'da Keban Barajı üzerinde bulunan Yüzer GES'i inceleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de içme suyu hariç belli bir seviyede olan tüm su rezervuarlarının yüzde 10'nunu bile kullandığımızda Türkiye'nin yıllık elektrik ihtiyacının 4'te birini karşılama potansiyeline sahip dedi.

CHP'li vekilden DEM Parti adayının açıklamalarına sert tepki: ''Bu bir ihanettir''

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü hedef alan söylemleri nedeniyle DEM Parti Tunceli Belediye Başkan adayı Cevdet Konak'a tepki gösterdi.

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6 buçuk ayda 260 binden 487'e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen başka bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir dedi.

Toplam 1418 haber.