Siyaset

Siyaset Haberleri

Eğitim Bir-Sen, öğretmenevi için toplanan imzaları MEB'e sundu

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şubesi, kente yapılması istenen öğretmenevi için toplanan binlerce imzayı, Milli Eğitim Bakanlığına sundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık muhalefete yüklendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 yılı Merkezi Bütçe Kanunu teklifinin 7. maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ'a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi.

Başkan Şerifoğulları: Açıkladı..

Her canlının yaşam hakkına sonuna kadar sahip çıktıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizin dört bir yanında yer alan 90 parka su ve mama kapları yerleştirdik. Bu çalışmamızı daha da yaygınlaştıracağız' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Başkan Şerifoğulları, 'Doğa Dostu Bisiklet Yolları projemiz yapım ihalesine çıkıyor'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Doğa Dostu Bisiklet Yolları' projesinin yapım ihalesine çıkacağını duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz'

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

Başkan Kılıçoğlu, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti

AK Parti Tunceli'nin Pülümür İlçe Başkanı Cağnur Kılıçoğlu ve beraberindeki heyet, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti.

AK Parti'li Usta..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 'Şunu unutmamalıyız bu ülkede AK Parti iktidarı ile birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi. Dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun hiçbir ayrıma uğramaksızın herkesin her türlü hizmetten faydalanabilmesi için elimizden gelen çabayı azami şekilde gösteriyoruz' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Elazığ'da yaptıracağı okul için protokol imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da deprem sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı okulun protokol imza törenine katıldı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı

Türkiye'nin genç belediye başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü binasının açılışını yaptı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılıyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yarından itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacak.

Elazığ'a atanan Vali Toraman görevine başladı

Son Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliğinden Elazığ Valiliğine atanan Dr. Ömer Toraman, görevine başladı.

Genç İş Adamı Doruk Gök CHP Elazığ Yönetimine Girdi

Elazığ'da, Dijital Baskı ve Basın alanında başarılı çalışmalara imza atan genç iş adamı Doruk Gök, son yapılan seçimle birlikte CHP Elazığ İl Başkanlığında Basından sorumlu İl Başkan yardımcısı oldu.

Vali Yırık: 'Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanmamın AK Parti İl Başkanı ile ilişkilendirmeye çalışılmasını üzülerek takip ediyorum'

Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda mülkiye başmüfettişliğine atanan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Mülkiye Başmüfettişliğine atanmamın kasıtlı ve art niyetli bir şekilde AK Parti İl Başkanı ile ilişkilendirmeye çalışılmasını üzülerek takip ediyorum' dedi.

Elazığ Valiliğine Ömer Toraman atandı

Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda Elazığ Valiliği'ne İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman atandı.

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ muhtarlarıyla bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'ın muhtarıyla bir araya geldi.

Elazığ'da iki doz aşı olmayan vatandaş, kahvehane ve kıraathaneye alınmayacak

Elazığ'da iki doz korona virüs aşısı olmayan vatandaşların kahvehane ve kıraathaneye alınmayacak. Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu tarafından alınan karar, yarın Türkiye'nin 81 ilinde faaliyete girecek.

Başkan Şerifoğullarından anlamlı konuşma

Huzur ve güven içerisinde yaşanılan bu toprakları şehit ve gazilerin kahramanlıklarına borçlu olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Gerek devlet gerek millet olarak şehit ve gazi yakınlarımızın ihtiyaçları ve istekleri ne olursa olsun bu kutsal sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak her zaman onların yanında olduk' dedi.

Başkan Şerifoğulları, 'Belediyecilik hizmetleri gönül işidir'

Belediyecilik hizmetlerinin gönül işi olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Belediyecilik hizmetleri gönül işidir. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yatar. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin' dedi.

Toplam 1404 haber.