Siyaset

Siyaset Haberleri

Bakan Kurum, 10 gün sonra hak sahiplerine verilecek konutları inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 7 ayda tamamlanan ve 10 gün içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutlar ile diğer şantiyelerde incelemede bulundu.

Bakan Kurum: Elazığ ve Malatya'da yapılan işlerin mali tutarı yaklaşık 7 milyar lirayı buluyor'

Elazığ'da deprem sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,' Elazığ ve Malatya'da yaptığımız işlerin mali tutarı yaklaşık 7 milyar lirayı buluyor. Depremden 7 ay geçtiği süreçte bin konutumuzu teslim aşamasına getirdik. Yıl sonuna kadar inşallah 8 bin konutumuzu tamamlayacağız' dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Milletvekili Ağar,' DHKP-C'li katillerinin fotoğrafını binasına asanlar da haindir, alçaktır'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar yaptığı açıklamada, Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C'li katillerinin fotoğrafını binasına asanlar da, bu katillerin ölümünü kayıp olarak görenler de haindir, alçaktırdedi.

Milletvekili Demirbağ, Ziyaretlerine Devam Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, temaslarına Jandarma Alay Komutanlığı ve Kinederiç Bölgesi Muhtarları ile istişare toplantısı ile devam etti.

EROL, CHP PARTİ MECLİSİ’NE GİRDİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 37. CHP Kurultayı’nda Bağımsız Aday olduğu Parti Meclisi (PM) seçiminde 824 oy alarak Parti Meclisi’ne girdi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze istifa etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze istifa ettiğini açıkladı.

Bakan Kurum'la deprem sonrasında devam eden projeler görüşüldü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Elazığ milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan heyeti kabul ederek deprem sonrasında devam eden projelerle ilgili görüşme yaptı.

Milletvekili Erol'dan Kutlama!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’ın dördüncü çocuğu dünyaya geldi. Berat Albayrak sosyal medyada yaptığı paylaşımda çocuklarının adının Hamza Salih olduğunu duyurdu.

Millet Vekili Erol'dan Çarpıcı Açıklamalar...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, özel açıklamalarda bulundu.

HDP'li Sarıcan Belde Belediye Başkanı Polat..

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde terör soruşturması kapsamında HDP'li Sarıcan Belde Belediye Başkanı Bekir Polat'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

AK Parti Heyeti Tunceli'de

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç ile birlikte Tunceli’de bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti'den Hayvan Hastanesi'ne Ziyaret

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etti.

İmza Kampanyasına Çağrı!

HAZARSAM Başk. Prof.Dr. Bilal Çoban,Eğitim Araştırma ve Harput Devlet Hastanesinin 2. Basamak Hastane olması için imza kampanyası başlatacaklarını açıkladı…

Yanılmaz'dan Güleç'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Uğurcan Güleç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yanılmaz’a ziyarette Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Gürsel Erol İhraç mı Edildi?

CHP'de ihraç istemi ile disipline sevk edilen Gürsel Erol sert çıkıştı.

Saadet Partisi'nden Teşekkür

Saadet Partisi Elazığ İl Başkan Vekili Mustafa Kodat, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi sonrası açıklama yaptı.

MHP Seçime İtiraz Ediyor: AK Parti 3, MHP 1, CHP 1

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) son dakika sonuçlarına göre MHP Elazığ'dan 1 milletvekili çıkarıyor.

Toplam 1420 haber.