Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili Açıkkapı: 'Doymadıkları yenilgi perdesinin son sahnesi 28 Mayıs'ta kapanacak'

Algıyla vatandaşı kandırmaya çalışanların 14 Mayıs'ta büyük bir hezimet yaşadığını vurgulayan AK Parti Elazığ Milletvekili, 'Doymadıkları yenilgi perdesinin son sahnesi 28 Mayıs'ta kapanacak' dedi.

Milletvekili adayı Açık, 5 partiyi geride bıraktı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Elazığ'dan Bağımsız milletvekili adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, aldığı oy ile Türkiye Geneli 5 siyasi partiyi geride bıraktı.

Milletvekili Açıkkapı: 'Vatandaşa bedava ev vereceğiz diyenler, bugün onları kapı dışarı ediyor'

Depremzedelere yönelik söylemleri ve tavırları nedeniyle CHP'li belediyelerin yöneticilerine tepki gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 'Depremzedelerimize bedava ev vadediyorlardı, bugün aynı insanları utanmadan kapı dışarı ediyorlar. Tüm vatandaşlarımız çok yakında bu çarpık zihniyete cevabı bir kere daha sandıkta verecektir' dedi.

Elazığ'da milletvekili dağılımı belli oldu

Elazığ'da resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 3, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı.

Elazığ'da oy kullanma işlemi sona erdi

Elazığ'da oy verme işleminin saat 17.00'de sona ermesi ile birlikte sandıklar açılarak, oylar sayılmaya başlandı.

Prof. Dr. Açık, oyunu kullandı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, oyunu Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.

Açıkkapı: ''Seçimler şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun''

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, ailesi ile birlikte oyunu Bahçelievler İlkokulunda kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili Erol oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da Çubukbey Anadolu Lisesine gelerek oyunu kullandı.

Hasta seçmenler ekiplerin yardımıyla sandığa gitti

Elazığ'da seçimlerde, hastanede yatan, evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerden talepte bulunanlar, araçlarla oy verecekleri merkeze götürüldü.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım oyunu kullandı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, oyunu kullandı.

Açıkkapı: 'Elazığ halkı, meclis çoğunluğumuz olmasın diye kurulan kirli tezgahı darmadağın edecek'

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, Elazığ'da ortaya atılan 'Recep Tayyip Erdoğan'a oy verin, milletvekillerine vermeyin' algısının vatandaş nezdinde kabul görmediğini belirterek, 'Elazığ halkı, meclis çoğunluğumuz olmasın diye çıkarılan algıyı bozacak ve kurulan kirli tezgahı darmadağın edecek' dedi.

Prof. Dr. Açık: ''Ankara'ya güçlü bir şekilde gidelim'

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Açık: ''Gençlerin istihdamı için gayret edeceğim''

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, 'Elazığ'da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ'a davet edeceğim' dedi.

Açıkkapı: 'Millet İttifakı ve batılı ülkeler, büyüyen ülkemizi aşağı çekmek istiyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, Amerika ve birçok batılı ülkenin Millet İttifakıyla birlikte hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sandıkta alaşağı etme gayretinde olduklarını belirterek, ''Milletimiz bu oyunu görüyor ve 14 Mayısta gereken cevabı sandıkta verecek'' dedi.

Prof. Dr. Açık: 'Bu can bu bedende oldukça Elazığ için çalışacağım'

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Savunma Sanayi Başkanı Demir: '5. nesil savaş uçaklarını konuştuğumuzda biraz buruk şekilde bakılıyordu'

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi ve işaretidir. Biz 5'inci nesil savaş uçaklarını konuştuğumuzda biraz buruk bir şekilde bakılıyordu. Herhalde onlar da hayret ediyorlardır bu aşamaya nasıl geldiler diye. Türkiye'nin açıkladığı Savunma Sanayi ile ilgili projeler, bir ülkede her biri bir yıl konuşulacak, ses getirecek iddialı projeler dedi.

Savunma Sanayi Başkanı Demir: 'Duvar arkası ürün, depremde 30'a yakın vatandaşın enkaz altından sağ kurtarılmasını sağladı'

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, 'Uzun zaman önce bu meskun mahal alanlarda teröre karşı yapılan mücadelelerde kullanılan duvar arkasını görüntüleyen oradaki canlının varlığını tespit eden bir sistemdi. Bir zaman sonra çok ihtiyaç olmadığı için kenara bırakılmıştı. Depremin ardından bölgeye gönderdiğimiz de ürünün ne kadar etkili olduğunu gördük. 30'a yakın vatandaşımızın enkazdan çıkartılmasında etkili oldu' dedi.

Prof. Dr. Açık: ''Elazığ'ın sorunlarını bir bir çözeceğiz''

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

Toplam 1404 haber.