Hisarcıklıoğlu Elazığ Beediyesinde!

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz'in cenaze törenine katılmak üzere ilimize gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu taziye sonrasında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV -

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz’in cenaze törenine katılmak üzere ilimize gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu taziye sonrasında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanı İdris Alan ve oda başkanları ile bir araya geldi.

Elazığ insanının çok fedakâr olduğunu belirten Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığlı yönetici ve idarecilere yapmış oldukları ev sahipliği dolayısıyla teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı Ankara’da bürokratlık yaptığı dönemden itibaren tanıdığını belirten Hisarcıklıoğlu, ifadelerini şu şekilde sürdürdü:

“Mücahit beyi çok eski zamanlardan beri tanırım. Başarılı bir belediye başkanıdır ve kendisiyle gurur duyuyorum. Aynı şekilde oda başkanlarımızla da bir aile gibiyiz. Sevincimiz üzüntümüz bir. Gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla tekrar teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN