Hisarcıklıoğlu: TOBB Çıtasını Yükseltmiştir

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette bir değerlendirme yapan Hisarcıklıoğlu, Elazığ’da müthiş bir potansiyel olduğunu belirterek, “Elimizin altında çalışkan insanlarımız var. Eğer bunları iyi motive eder ve yol gösterebilirsek Elazığ ve Türkiye kazanır” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurulu ile Meslek Komitesi Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bir değerlendirmede bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile tüm yönetim organlarına başarılar diledi.

Türkiye’nin en demokratik kurumlarından bir tanesinin TOBB ve buna bağlı Odalar olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Tabandan seçiliyor ve en üste kadar çıkıyorsunuz. Bu işi de hep birlikte yaşadınız. Demokrasinin en çok işlediği kurum, buralardır. TSO makamları alma değil, verme makamlarıdır. 4 yıl boyunca Elazığ’a ilave ne katabiliriz ve nasıl zenginleştirebiliriz diye uğraşmalıyız. Bu nedenle ben bu çatı altında hizmet vermiş olan herkese de bir kez daha teşekkür ediyorum. Elazığ’ın yatırımlar anlamında ve altyapı olarak müthiş bir potansiyeli ve büyük imkanları var. Asilhan başkan Oda seçimlerinin hemen ardından bizleri ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler vermiştir. Kendisi sanayi kültürünü benimsemiş çok değerli birikimleri olan bir kardeşimiz. TOBB çatısı altında Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde inşallah biz onun deneyimlerinden o da bizim deneyimlerimizden istifade ederek Elazığ’a ve ülkemize önemli hizmetleri birlikte yapacağız. Ayrıca , Mücahit Başkanın da burada belediye başkanı olması sizler açısından büyük bir şans. Başkanımızla Ankara da beraber çalıştık. Şimdi sağ olsun Elazığ’a katkı sağlıyor. Bizler şehrin ekonomisinin gelişmesi için projelerimizi belediye, valilik, kalkınma ajanları ve bakanlıklarla yaparız. Talep makamı olarak bizler icranın başındakilerle her zaman yakın işbirliği ve diyalog halinde olmak durumundayız. Elazığ’da bunun sağlandığını görmekten çok büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Hisarcıklıoğlu: TOBB Çıtasını Yükseltmiştir

Başkan Hisarcıklığlu’nun bu ziyaretle kendilerini onurlandırdığını belirten Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da değerlendirmesinde, “Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu 2001 yılından beri bu camiayı ulusal ve uluslar arası camiada saygın bir kurum haline getirerek çıtasını yükseltmiş ve tüm camiayı gururlandırmıştır. Kendisiyle yakın bir geçmişte Bürüksel’de yapılan Avrupa Odalar Birliği toplantısına iştirak etmiş ve burada bizlere gösterilen yakın ilgiye bizzat şahit olmuş bir kişi olarak, Sayın Hisarcıklıoğlu’nun bu camiayı taşıdığı noktadan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın Başkanımız seçim sürecimizde bizlerin tüm projelerini yakından takip etmiş ve her türlü desteği vereceğini ifade ederek bizlere bir kez daha güç vermiştir. Ben bu nazik ziyareti ve güzel temennileri için kendisine teşekkür ediyor, camiamız adına en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN