Hisarcıkoğlu: Elazığ TSO'yu Örnek Oda Gösteriyoruz

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Esnaf ve sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu Elazığ TSO ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, “TESK Başkanımız Sayın Palandören ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ programı eşlik ederek uçakta ekonomi ve sanayi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ programı doğrultusunda il kongresine katılmasını fırsat bilerek bizlerde Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Sayın Başkan ile Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldik.

2017 yılı içerisinde Sayı Başbakanımızın Çankaya Köşkündeki Cazibe Merkezleri Programı lansmanında İdris Alan Başkanın, Teşvik Yasası kapsamında ilin mağduriyetini dile getirerek beklentilerini açıklaması ve bu konuda yeni bir düzenleme sözü alması, bugün Elazığ’da yeni yatırım ve kapasite büyütmeyi hedefleyen işletmeler açısından yeni bir dönem olmuştur. Biz her gittiğimiz yerde Oda Başkanlarının üyelerinin sorun ve beklentilerini cesurca dile getirmesi ve takip etmesi noktasında Başkan Alan’ı örnek gösteriyoruz.

Temsil ettiğimiz kitlenin sorun ve beklentilerini ilgili makamlara taşıma ve çözüm talebinde bulunma bizim asli işimiz. Talep makamı olarak bizler bunu dile getirmeli ve takip etmeliyiz. Ben bu vesile ile bir kez daha Sayın İdris Alan Başkanı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu

"ELAZIĞ TSO AB ODALARIYLA KARDEŞ OLACAK"

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu konuşmasında Elazığ TSO’nun kısa bir süre sonra AB ülkelerinden birinde kardeş oda olacağını da belirterek, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın özellikle son yıllardaki başarılı çalışmaları, proje kültürüne sahip olması ve çok sayıda AB projesini başarıyla tamamlaması vesilesiyle TOBB öncülüğünde Elazığ TSO’nun Almanya veya İtalya odasıyla kardeş oda statüsünde müşterek projeler yapması ve protokol imzalaması içinde yakın bir tarihte önemli bir çalışmaya daha birlikte imza atacağız” dedi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’da Başkan Hisarcıklığlu’na teşekkür ederek, “Sayın Başkanım görev yaptığımız süre içerisinde gerek iş dünyamızın gerekse Elazığ’ın her konusunda bize çok yakın ilgi gösterdiniz. İlimizin sorun ve iş dünyamızın beklentilerini ilgili makamlara ulaştırma konusunda bizlere imkan sağladınız. Bizlere vermiş olduğunuz bu destek ve imkanları asla unutmayacağız. Son olarak kısa bir süre önce açılışını yine birlikte yaptığımız Odamız Konferans Salonu ve Sergi Salonumuz ile hizmet binamız inşaatına sağlamış olduğunuz destek için sizlere müteşekkiriz.

Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ Programı dolayısı ile İlimize gelerek yine Odamızı ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Sizlere ve Sayın Bendevi Palandöken Başkanımıza teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN