İHH Yetimlerle Piknikte

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi 'Yetim Gülerse Dünya Güler' sloganıyla yetim ve mülteci çocukların yüzlerini güldürecek etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yetim ve mülteci çocukların yüzlerini güldürecek etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi tarafından düzenlenen bir piknik programında yetim ve mülteci çocuklar gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi. 

Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanında gerçekleşen programa İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi Sorumlusu Tuba Erdoğan, Yetim Birimi gönüllüleri ile 30 yetim ve mülteci çocuk katıldı.

Çeşitli oyun ve eğlence ile sportif etkinliklerin yer aldığı piknikte çeşitli yarışmalar da yapıldı. 

Etkinlik hakkında bir değerlendirme yapan İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi Sorumlusu Tuba Erdoğan, “İHH Yetim Birimi olarak kutsal emanetlerimiz olan yavrularımızla beraber bir piknik tertip ettik. Sevinçlerin paylaşıldıkça çoğaldığını, hüzünlerin ise paylaşıldıkça azaldığını biliyoruz. Bugün sevinçlerimizi, neşemizi paylaşmak için buradayız. Yavrularımızla geçirdiğimiz bu günümüz inanılmaz bir gün oldu. Kuşların cıvıldaması misali yavrularımızda eğlendiler ve etrafımızda cıvıldadılar. Onlar mutlu olunca biz de oluyoruz, onlar sevinince biz de seviniyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN