İlim Yayma Cemiyetinden Yetim Çocuklara Etkinlik

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu, eğitim yarıyılının sona ermesiyle birlikte, karne etkinliği düzenleyerek, yetim çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

Yöntemim Okulları'nın ev sahipliğinde yapılan programa yetim çocukları ile aileleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yöntemim Okulları Kurucusu Nedim Durgungül, sofralarını ve gönüllerini yetim çocuklara açmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara ise her hafta sonu eğitimlerine katkı sağladıkları yetim çocukların karne sevinçlerine ortak olmak amacıyla düzenlenen bu programda çocuklara ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okuma projesi kapsamında kitap armağan edileceğini vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk da yaptığı konuşmada İlim Yayma Cemiyetinin güzel etkinliklere imza attığını belirterek, bu etkinlikle birlikte çocuklara karne hediyesi olarak okumaya özendirmek için kitap armağan edeceklerini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise konuşmasında, yetim çocukların başlarının okşanmasının ve sevgiyle yaklaşılmasının çok anlamlı ve önemli olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  konuşmasında hayatta insanın mutlu olduğu anlar olduğunu, bu programın da onlardan biri olduğunu belirterek yetim çocuklarla beraber olmaktan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

STK dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu da konuşmasında sivil toplum örgütleri olrak yetim çocuklar adına düzenlenen bu etkinliği çok anlamlı bulduklarını ifade etti.

Programda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklara kitap hediye edilmesi ve ardından çocukların sinema salonunda sergilenen çocuk sinemasını izlemeleri ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN