IPARD ll Destekleri Devam Ediyor

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, 'IPARD II 3. Çağrı İlanı' tanıtım faaliyetleri kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Vekil İbrahim Sertaç Yılmaz ile görüşen Başkan Alan, değerlendirmesinde, “TKDK destekleri özellikle tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi noktasında Elazığ için çok önemli bir avantaj olmuştur. İlimizde başta tarım ve hayvancılık olmak üzere bu sektörlere dayalı sanayi yatırımları çok ciddi manada bir artış göstermiş ve çok sayıda yeni girişimci bu alanlarda modern tesisler kurarak işletmeye açmışlardır. İPARD ll kapsamında 3. Çağrı ilanının da yapılarak desteklerin başlamış olmasını büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz. İnşallah programın tanıtımı kapsamında il genelinde başlatılan bilgilendirme faaliyetlerine Odamız da devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle nazik ziyaretiniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum”şeklinde konuştu. 

"GİRİŞİMCİLERİMİZİN İLGİSİNİ BEKLİYORUZ"

Ziyaret esnasında konuşan  TKDK İl Koordinatör Vekili Yılmaz ise "Tanıtım toplantılarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Elazığ ekonomisi için önemli olan Ticaret ve Sanayi Odası’na gelerek Sayın Başkan İdris Alan ile buluştuk. Önümüzdeki günlerde yapacağımız tanıtım toplantısı için fikir alışverişinde bulunduk. Ben bizleri sıcak karşılamalarından ve verecekleri destekten ötürü Başkan teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN