İşçileri Sevindiren Haber! Protokol İmzalandı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Karakoçan Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile işçilerin birinci yıl taban yevmiyelerine %12, sosyal haklarına %15 zam, ikinci yılda ise taban yevmiyelerine %15 zam yapıldı.

İmza törenine Karakoçan Kaymakamı - Karakoçan Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey ile Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı katıldı. İmzalanan sözleşme ile  işçilerin birinci yıl taban yevmiyelerine %12 sosyal haklarına %15 zam, ikinci yılda taban yevmiyelerine ise %15 zam yapılmış oldu. 

Kazım Cavlı, işçilerin daha iyi koşullarda çalışması için sendika olarak ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirterek, iki yıllık süreyi kapsayan maaş zammıyla birlikte çalışanların sosyal hak ve ücretlerinin iyileştirildiğini söyledi.

Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey ise işçilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu ve onların hizmetleri sayesinde daha iyi bir ilçede yaşadıklarını söyledi. İşçilerin huzur içerisinde çalışmasının kendileri içinde çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey, yapılan maaş zammının işçilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN