İşte İTO Eğitim Komitesi Seçiminin Galibi

İTO, 400 bine yaklaşan üyelerini temsil eden Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri dün tamamlandı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 400 bine yaklaşan üyelerini temsil eden Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri dün tamamlandı. Eğitim Komitesi seçimini yüzde 87'lik bir oy ile Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel kazandı. 

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen seçimlerde, Eğitim Komisyonu alanındaki başkanın belirlenmesi için kurulan  3 sandıkta,  382 kişi oy kullandı. 2 listenin kıyasıya rekabet ettiği sandıktan 330 oy İbrahim Taşel başkanlığındaki listeye, 52 oy ise  Ali Şimdi başkanlığındaki listeye çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 00.09’da başlayan oy verme işlemi, akşam saat 17.00’a kadar yoğun bir katılımla sürdü. Yoğum katılım dolayısıyla trafik kilitlendi, yollar kapandı. 

Seçim sonucuna göre, İTO Eğitim Komitesi, İbrahim Taşel başkanlığındaki, TÖDER, ÖZKURBİR, ÖZDER, ÖZDEBİR Türkiye Özel Okulları Derneği ve Sürücü Kursları Federasyonu gibi eğitim kurumlarının temsilcileri oldu. 

YENİ BAŞKAN 14 NİSAN'DA BELİRLENECEK 

Sonuçların kesinleşmesiyle birlikte, bir sonraki aşama için seçim sandıkları bu kez 14 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arasında kurulacak. Mazbatalarını alan Oda Meclis Üyeleri, İTO’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB delegelerini seçecek. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN