İyi Parti Maden'de

İYİ Parti'nin seçimler için bu defaki durağı Maden ilçesi oldu. İYİ Parti milletvekili adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, ilçe sakinleriyle buluşup seçimde destek istedi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İYİ Parti’nin seçimler için bu defaki durağı Maden ilçesi oldu. İYİ Parti milletvekili adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, ilçe sakinleriyle buluşup seçimde destek istedi. 

İlçeyi gezen milletvekili adayı Kerim Eflatun, Maden’in eski Maden olmadığını ilçenin eski cazibesini kaybettiğini söyleyerek, “Ayın 12’sinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener hanımefendi Elâzığ’a geliyorlar. Buradan Maden halkını Elazığ’a Meral Hanıma destek mitingine davet ediyoruz. Elazığ’da bu mitingimizin çok güzel bir şekilde geçmesi, Elazığ’da İYİ Partinin bir tarih yazacağı düşüncesindeyiz” ifadelerini kullandı.

Aday Yavuz Temizer  ise, “Elazığ bu defa kararını verdi, Elazığlılar İYİ Parti diyor” diyerek “Bu sefer vatandaş artık tamam, yeter noktasına gelmiş. Nitekim sloganlarıyla vatandaş bunları vurgulamaya başladı. Vakit Elazığ vakti diyorlar. Vatandaş diyor ki, vakit dinlenme vakti. Vakit istirahat vakti. Gerçi hoş bu bizim Elazığ milletvekilleri için geçerli değil” şeklinde konuştu. 

İTemizer, “Artık AK Parti için vakit dinlenme vaktidir. Gerçi Elazığ vekilleri 16 yıldır dinleniyorlar. Onlar için çok geçerli değil de, AK Parti için vakit dinlenme vakti diyoruz. Biz Elazığ’a Elazığ bize emanet diyorlar. Hiç kusura bakmasınlar, bizim onlara emanet edilecek bir şehrimiz yok artık. 16 yıl aradan sonra bizim emanet edilecek bir şehrimiz yok. 16 yılda emaneti ne hale getirdiklerini gördük. Maden’in durumu bugün ortada. Herkes şikâyetçi. El atan biri yok. Hafriyat oradan Maden’in üzerine geliyor ama ilgilenen yok” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN