İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İYİ Parti Milletvekili adayları Yavuz Temizer, Kerim Eflatun, Ali Yücel Uygur, Mustafa Kemal Atikeler ve Enis Giray seçim çalışmalarına devam etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İYİ Parti Milletvekili adayları Yavuz Temizer, Kerim Eflatun, Ali Yücel Uygur, Mustafa Kemal Atikeler ve Enis Giray seçim çalışmalarına devam etti. Mahalle ve kurum ziyaretlerinde Elazığlılarla buluşan İYİ Parti adayları, Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akeşener’in mitinginin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini söyleyerek Elazığ’a teşekkür etti.

Seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti adayları, sahada gördükleri desteğin her geçen gün arttığına dikkat çekti. İYİ Parti milletvekili adayı Yavuz Temizerin konu ile ilgili açıklaması şöyle:

Öncelikle bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Dün mitingimize çok büyük bir ilgi gösterdiler, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’E ve İYİ PARTİ’ye büyük bir güç ve moral verdiler. Dün o meydanda sadece hür iradeleriyle gelen gönüllüler vardı. İktidar partisinin her türlü tehditlerine rağmen Elazığ İYİ Parti’ye sahip çıktı. Dün Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecek olan uygulamalar vardı. Mitingin başlamasına 45 dakika kala bomba araması bahanesiyle miting alanımızı boşalttılar. İktidar tetikçiliği yapan bir takım kamu görevlileri eliyle orada bir provakasyon tertip edildi. Bunların hesabı tabi ki sorulacak. Tehditle, tezgahla, provokasyonla Elazığ’ın iradesini değiştiremezsiniz. Elazığ kimi neden seçeceğini çok iyi biliyor. Birilerini seçti gönderdi, gidip komisyonculuk yaptılar, danışmanlarının maaşlarını tırtıkladılar. Birilerini genel başkanlığa taşıdı Elazığ, ama 2007 cumhurbaşkanı seçiminde meclisten kaçarak bu millete 367 kumpasını kurdular. Yetmedi, kocaa Menderes’in partisinin kapısına kilit vurdular. Bir tarafta iyiler, bir tarafta komisyoncular ve kumpasçılar. Elazığ, tabi ki komisyonculara ve 367 kumpasçılarına gerekli dersi verecektir. Bunu kendileri de biliyor. Dünkü mitingimiz 24 haziran seçimlerinin sonucunu göstermiştir. İYİ Parti gümbür gümbür geliyor. Türkiye’ye huzur ve adalet geliyor. Bütün hemşerilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN