İZODER 'den Yanılmaz'a Ziyaret

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER ) yöneticileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER ) yöneticileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Gerçekleştirecekleri seminer için Elazığ’a gelen İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen ve beraberindekiler Başkan Yanılmaz’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ziyarette bir açıklama yapan İzoder Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Elazığ Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirterek, Başkan Yanılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN YANILMAZ: TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHİRLERİNDEN BİRİYİZ

Elazığ’ı Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri yapma yolunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Türkiye'de gürültü haritasını çıkaran illerden biriyiz. O gürültü haritasına bağlı olarak bu gürültüyü insana zarar vermeyecek noktaya nasıl getirebiliriz onun projelerini hazırlıyoruz. Akabinde de uygulamaya geçeceğiz. Biz şehri sadece “yol yaptım görevim bitti” mantığı ile yönetmiyoruz. Elâzığ’ı geleceğe taşırken gürültü, temizlik ve çevre bizim olmazsa olmazımızdır. Türkiye'nin en erken çöpten elektrik enerjisi üreten belediyesiyiz. Şimdi çöplerimiz elektriğe, yeşile dönüşüyor. Türkiye'nin aynı zamanda 3. Hayvan Hastanesini yapıp fiilen uygulamaya geçiren tek belediyesiyiz. 30 bin metrekare alan üzerinde 5 bin metrekare kapalı alan üzerine polikliniği olan ameliyathanesi, yoğun bakımı, röntgen cihazı, ultrason cihazı olan tam teşekküllü önemli bir hayvan hastanesidir ”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN