Kazım Karabekir İlkokulu'nda Kütüphane Açıldı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Kazım Karabekir İlkokulu tarafından 'Elazığ Her Yerde Okuyor' kampanyası kapsamında oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Kazım Karabekir İlkokulu tarafından “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyası kapsamında oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. 

Müdür Gürtürk kütüphane açılışından yaptığı konuşmada “Öncelikle böyle güzel bir kütüphaneyi okulumuza ve öğrencilerimize kazandırdıkları için tüm idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gerçekten örnek alınacak güzel bir kütüphane olmuş. Çocuklarımızı kitapla buluşturmak, onlara okuma kültürünü aşılamak amacıyla başlatmış olduğumuz “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyamızdan sonra okullarımızda bu tip kütüphaneler giderek artmaya başladı ve bizlerde fırsat buldukça hepsinin açılışında bulunmaya gayret gösteriyoruz. 

Ben bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu güzel kütüphanenin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Gürtürk, kütüphane açılışının ardından öğrencilere kitap dağıtarak, okuma etkinliğine eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN