Konferansa Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi'nin davetlisi olarak Elazığ'a gelen iki başarılı isim, Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay ve Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu Elazığlılar ile buluştu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi'nin davetlisi olarak Elazığ'a gelen iki başarılı isim, Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay ve Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu Elazığlılar ile buluştu.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Kadirhan Sungurluoğlu'nun yaptığı ve Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu'nda gerçekleşen söyleşi programında yüzlerce vatandaşımızla kucaklaşan iki ünlü profesör, sağlıklı yaşama ilişkin birçok altın bilgiyi kendilerini dinlemek üzere salona gelen konuklarla paylaştı. 

İki duayen ismin söyleşi programını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar ve vakıf üyeleri, dernek ve STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş takip etti.

İlk konuşmayı gerçekleştiren Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, Elazığ'da yaşayan nüfus kadar il dışında da çok hemşerimiz olduğunu ve hepsinin de başarılarıyla kariyerleriyle kendilerinden söz ettirdiğini kaydetti. Amaçlarının il dışında yaşayan Elazığlıları hemşerileriyle kaynaştırmak olduğunu vurgulayan Çağlar, bu kapsamda iki duayen isim Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay ile Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu'na ve Başkan Yanılmaz'a teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: BAŞARILI İSİMLERİ HEMŞERİLERİMİZLE BULUŞTURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Ulusal ve uluslararası mecralarda bilim dünyasına sayısız buluş kazandıran iki başarılı hemşerimizi ağırlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz ise sanatın, musikinin, edebiyatın ve sporun her alanında başarılı olmuş kişileri hemşerilerimizle buluşturmayı sürdüreceklerini kaydetti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN