Kültür Mahallesi Sakinleri Kültür Turunda

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Çaydaçıra Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı'nı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Çaydaçıra Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı’nı ziyaret etti. 

Çaydaçıra Mahalle sakinleri olarak Kültür ve Şehir Turları gezisine katıldıklarını belirten Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen, kendilerine bu imkânı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. Muhtar Türkmen, “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz sayesinde şehre kazandırılan Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı’nı gezdik. Vatandaşlarımız bu geziden çok memnun kaldı. Bu hizmetler gerçekten çok zor yapılabilen hizmetler. Başkanımız sağ olsun tüm engelleri aşıp vatandaşımıza hizmet ediyor. Biz bir muhtar olarak yapılan çalışmaların nasıl gerçekleştiğini gayet iyi görüyoruz. Vatandaşlarımız 3-4 yıl önce çevre illerin hizmetlerini konuşuyorlardı ancak şimdi Mücahit Başkanımızın şehre kazandırdığı hizmetleri konuşuyorlar. Bizler kendilerine tekraren teşekkürlerimizi iletiyoruz sağ olsun var olsun başkanımız.” dedi. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN