Kültür ve Şehir Turları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Cumhuriyet Mahalle sakinleri Harput, El Emeği Göz Nuru Çarşısı, Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Cumhuriyet Mahalle sakinleri Harput, El Emeği Göz Nuru Çarşısı, Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı’nı ziyaret etti. 

Gezi sırasında bir açıklama yapan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fethi Ayaz, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu şehir tanıtım turlarına bugün mahallemiz sakinleriyle katıldık. Daha önce Abdullahpaşa, Ulukent ve diğer mahallelerimizde bu gezi turları düzenlendi. Mahalle sakinlerimiz Elazığ’ımızın kültürel ve tarihi yerlerini gezerek yapılan hizmetleri yerinde gördüler. Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi, Doğukent Mahallemizde bulunan Hayır Çarşısı, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Cip Barajı Mesire Alanı gibi yerleri gezen hemşerilerimiz çalışmalara tam not verdiler. Bu güzel çalışmalardan dolayı Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kültür ve Şehir Turlarına katılan vatandaşlar yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu bu gezi sayesinde yaşadıkları şehre yapılan hizmetleri ve tarihi yerleri gezme imkânı bulduklarını ve eğlenceli zaman geçirdiklerini ifade ederek Mücahit Başkan’dan bu gezi turlarının devam etmesini istediler. Vatandaşlar ayrıca yapılan çalışmalardan dolayı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN