Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi Açıldı

Elazığ Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi işbirliğiyle hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi işbirliğiyle hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Rızaiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, DAP İdaresi yetkilileri, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Belediyeciliğin bir gereksinimi olan Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi açılışının oldukça önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın birçok projeyle adını Türkiye’ye duyurduğunu ifade etti.

MİLLETVEKİLİ EROL: ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUM

Elazığ Belediyesi’nin sadece şantiye belediyeciliği yapmadığına dikkat çeken CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal ve kültürel alanda da çok değerli hizmetlerin yapıldığını ve Elazığ’ın çehresinin gözle görülür derecede değiştiğini kaydetti. Başkan Yanılmaz’ın, Elazığ’ın bütün mahallelerine eşit derecede hizmet götürdüğüne dikkat çeken Erol, ayrım yapmaksızın her mahalleye ve şehrin bütününe hizmet ettiği için Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

DAP İDARESİ BAŞKANI DEMİR: HER YAŞTAN HER İNSANA HİTAP EDECEK

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, hizmete sunulan semt kütüphanesinin çok donanımlı olduğunu kaydetti. Her yaştan insana hitap edebilmesi açısından Kütüphane içerisine bütün ihtiyaçları karşılayacak gereksinimleri oluşturduklarını belirten Adnan Demir, kütüphane ile mahalle arasında güçlü bir bağ kurmak istediklerini belirtti.

BAŞKAN YANILMAZ: GEÇMİŞİMİZE LAYIK NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ

Göreve geldikleri günden itibaren sadece alt ve üst yapı sorunlarıyla ilgilenen bir belediye olmadıklarını ve sosyal belediyeciliği de ön planda tuttuklarını vurgulayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ulaşımdan eğitime, kültür-sanattan spora her alanda çalışmalar

gerçekleştirdiklerini belirtti. Çevre ve şantiye belediyeciliğinin yanında kültür ve sosyal belediyecilikte yaparak gönüllere hitap eden hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yanılmaz, Elazığ’ın köklü ve kültürlü bir tarihe sahip olduğunu ve şimdiki neslinde eğitimiyle, kültürüyle, donanımıyla, araştırıp öğrenme merakıyla geçmişine layık olması gerektiğini belirtti. Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’nin mahalle sakinlerine ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Başkan Yanılmaz, kütüphanenin her zaman gençlerle dolu olacağını umut ettiğini kaydetti.

Protokol konuşmalarının ardından ise İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’nın gerçekleştiği dualar ile Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi halkımızın hizmetine sunuldu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN