Millletvekili Bulut'tan Bayram Mesajı

Adalet Partisi Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut yayınlamış olduğu bir mesajla kurban bayramını tebrik etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Adalet Partisi Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut yayınlamış olduğu bir mesajla kurban bayramını tebrik etti.

Bayramların aziz şehir El-Aziz’de daha bir anlamlı olduğuna vurgu yapan Milletvekili Bulut,  “Doğup, büyüdüğümüz kadim şehrimizin en güzel yanlarından birisi de akrabalık ilişkileri başta olmak üzere, bayram ve diğer anlamlı günlerin farklı bir coşkuyla kutlanması olmuştur” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Aziz mübarek Kurban Bayramında paylaştığımız her kurban eti bizlere merhametin ve insanlığın bitmediğinin göstergesi olacaktır. Kestiğimiz kurbanlar kimsesize “Biz varız” ihtiyacı olana “Seninleyiz’ ve  kardeşimize de “Beraberiz” anlamına gelmektedir. Kestiğimiz kurbanlarımızın kabul olması dileğiyle, başta cennet vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de sağlık sıhhat ve şükranlarımı sunuyorum.  Kurban Bayramı’nın İslam Alemine, ülkemize, milletimize Elazığlı Kadir Şinas hemşehrilerimize ve bütün insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allahtan diliyorum. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN