Naşide Gökbudak'ın İsmi Parka Verilecek

Elazığ Belediyesi tarafından Ataşehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve Yazar Naşide Gökbudak'ın isminin verileceği Park hizmete açılmayı bekliyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından Ataşehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve Yazar Naşide Gökbudak’ın isminin verileceği Park hizmete açılmayı bekliyor. 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla il merkezinde bulunan park ve yeşil alanlarda isimlendirme çalışmaları devam ederken 19 Nisan Perşembe günü Ataşehir Mahallesi’nde açılacak parka Yazar Naşide Gökbudak’ın ismi verilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Bu parklarımıza vatan, bayrak ve ezan uğrunda şehadete yürüyen şehitlerimiz ile şehrimiz kültür, sanat ve siyaset camiasında önemli hizmetleri olan Araştırmacı-Yazar Lokman Tasalı, Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu, Yazar Cengiz Aytmatov, Eğitimci –Yazar Naci Onur, Elazığ Eski Milletvekili Celal Dora, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Naci Sönmez ve İçişleri Eski Bakanı Mehmet Ağar gibi bu şehre değer katan ünlü simalarımızın isimlerini veriyoruz. 19 Nisan Perşembe günü Yazar Naşide Gökbudak’ın ismin verildiği park açılışına bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN