O'nun Hayali Başkan Olmak!

O'nun hayali başkan olmak...

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ‘Hayalim başkan olmak' diyen Arda Eren Tügen’i başkanlık makamına oturttu.

Elazığ Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Tügen’in oğlu Arda Eren Tügen, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan Başkan olmayı talep etti. Başkan Yanılmaz, Arda Eren’in isteğini bu özel günde geri çevirmedi ve Arda Eren Tügen bir sürede olsa Elazığ’ın yeni Belediye Başkanı olarak makam koltuğuna oturdu ve talimatlarını verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın yapmış olduğu hizmetleri çok beğendiğini söyleyen Yeni Başkan Arda Eren Tugen, özellikle Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na hayran kaldığını ifade ederek şunları söyledi:

Arkadaşlar gidin anne ve babanıza söyleyin. Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nı bir ziyaret edelim. Orası toplum olarak paylaşabileceğimiz harika bir mekan. Ben gittim ve gerçekten şaşkınlıktan dondum kaldım. Eskiden de gidip gördüm ve şimdiki halini de görünce şaşkınlık içerisine girdim. Namaz kılmak için mescitler, çok temiz lavabolar, mangal alanları var. Bu da şehre çok büyük bir katkıdır. Sayın Mücahit Yanılmaz Belediye Başkanı olduktan sonra şehir çok değişti. Artık gezerken çöplerle karşılaşmıyoruz. Alt geçitler üst geçitler var. Bu tarz bir sürü hizmetleri var belediye başkanımızın. Şehri cazibe merkezi yaptı. Elâzığ’ı gerçekten kalkındırdı. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz göreve geldi ve şehrimiz renklendi, temizlendi, harika yerler açıldı. Şehri çok daha iyi standartlara taşıdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN