Ömer Serdar Hemşehrilerinin Kandilini Kutladı

İHİK Başkanı ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar tüm Elazığlılar'ın Miraç gecesini kutladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İHİK Başkanı ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar tüm Elazığlılar'ın Miraç gecesini kutladı.

Serdar kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin arttığı çok özel gecelerdir.

İçinde birçok ilâhi feyz ve bereketi bulunan mübarek Miraç Kandili’ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların en yüksek seviyeye ulaştığı, Allah’ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygularla İslâm Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bütün insanlığın ulvi değerlerle yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN