Protokol İmzalandı! Artık Girişler Ücretsiz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz protokolü imzaladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi, İzzetpaşa Camii lavabolarından sonra Yeni Cami ve Saray Cami lavabolarının da bakımını üstlendi. Yapılan protokolden sonra bu camilerin lavaboları da ücretsiz olacak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Saray Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selahattin Pamukçu ve Yeni Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Av. Ömer Faruk Budak arasında imzalanan protokol ile iki caminin bakım, onarım ve temizliğini Elazığ Belediyesi yapacak.

İmzalanan protokol ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Yanılmaz, Elâzığ’ı STK ve dernekler ile birlikte yönettiklerini belirterek amaçlarının hemşerilerimize daha sağlıklı bir hizmet vermek olduğunu ifade etti. Daha önce İzzetpaşa lavabolarını devralarak yenileyip düzenledikten sonra hizmete sunduklarını belirten Başkan Yanılmaz, aynı uygulamanın Saray Cami ve Yeni Cami lavaboları için de hayata geçtiğini belirtti. 

Yapılan protokolün Elazığ'a hayırlı olmasını dileyen Yeni Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Av. Ömer Faruk Budak Başkan Yanılmaz’a ve Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.

Cami temizliklerini belediyenin çok daha iyi gerçekleştireceğini kaydeden Saray Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selahattin Pamukçu da alınan kararın ilimize hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN